Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko kupuje u Londonu? Zar to nije saučesništvo u krađi? Nije to mobitel pa da ti podvale ukraden kao svoj. To su rariteti.
Kako se nista nemoze sakriti.Teroristicka medjunarodna zajednica sve vise otkriva svoje pravo lice.
Koja je to mafija, a pozivaju se na islam. Pa da išta znaju o islamu zapitali bi se kako to da niko od halifa muslimana u 1500 godina nije ni pomislio da ruši drevna svetišta, piramide, sfingu itd. Da čitaju Kur'an kako treba vidjeli bi da je Allah ostavio ova mjesta ljudima za pouku kako su skončale drevne mnogobožačke civilizacije. On je sačuvao ova mjesta i niko nema pravo da ih ruši. Isto važi i za talibanske budale koji su uništili one kipove. Ovu gamad treba pomesti s lica zemlje pod hitno ali to od ovih nazovi muslimana Arapa nećeš dočekati. Oni neće da zbrinu onaj jadni napaćeni svijet koji se davi po morima i potuca po bijelom svijetu pored svoje 'braće' po vjeri i naciji koja leži na parama. Žalosno je da su 'mrski' nevjernici humaniji od današnjih 'muslimana.'
Bravo mirzetaga ispravno govoris, rekao si istinu.
Piramide u Visokom sljedeca meta IDILA ! Zastitite piramide !
Jučer je u Sudu BiH protiv Huseina Bilala Bosnića svjedočio zaštićeni svjedok B1. Svjedočeći u korist Tužilaštva BiH, svjedok je izjavio da se borio u Siriji gdje je boravio 2013. i 2014. godine. Također, svjedok B1 je izjavio da je danas pripadnik ISIL-a i da je lojalan halifi Bagdadiju. Dakle, svjedok B1 je bez imalo straha, u po sudnice Suda BiH izjavio da je pripadnik ISIL-a i da sluša naredbe halife Bagdadija, a nakon toga je bez ikakvih problema otišao kući. Spomenutim priznanjem, zaštićeni svjedok je otkrio veoma važne činjenice o pripadnicima i simpatizerima ISIL-a u Bosni i Hercegovini. A te činjenice govore da su ISIL-ovci u BiH pod kontrolom, odnosno upravom snaga koje vladaju obavještajno -sigurnosnim sistemom Bosne i Hercegovine. Svjedok B1 je dao sve od sebe da pomogne Tužilaštvu BiH protiv Bilala Bosnića, a u isto vrijeme je otvoreno stavio do znanja da je pripadnik ISIL-a i da je vjeran halifi Ba
cjelokupan tekst Jučer je u Sudu BiH protiv Huseina Bilala Bosnića svjedočio zaštićeni svjedok B1. Svjedočeći u korist Tužilaštva BiH, svjedok je izjavio da se borio u Siriji gdje je boravio 2013. i 2014. godine. Također, svjedok B1 je izjavio da je danas pripadnik ISIL-a i da je lojalan halifi Bagdadiju. Dakle, svjedok B1 je bez imalo straha, u po sudnice Suda BiH izjavio da je pripadnik ISIL-a i da sluša naredbe halife Bagdadija, a nakon toga je bez ikakvih problema otišao kući. Spomenutim priznanjem, zaštićeni svjedok je otkrio veoma važne činjenice o pripadnicima i simpatizerima ISIL-a u Bosni i Hercegovini. A te činjenice govore da su ISIL-ovci u BiH pod kontrolom, odnosno upravom snaga koje vladaju obavještajno -sigurnosnim sistemom Bosne i Hercegovine. Svjedok B1 je dao sve od sebe da pomogne Tužilaštvu BiH protiv Bilala Bosnića, a u isto vrijeme je otvoreno stavio do znanja da je pripadnik ISIL-a i da je vjeran halifi Bagdadiju. Stvari su potpuno jasne. Svjedok B1 je svojim svjedočenjem dokazao da moćne obavještajne snage stoje iza djelovanja ISIL-a u Bosni i Hercegovini. Nakon ovog saznanja Bošnjaci moraju biti veoma zabrinuti. Svjedok B1 je jučer imao zadatak da u Sudu BiH “zavali” Huseina Bilala Bosnića. A šta će se dogoditi kada sutra taj vojnik ISIL-a i halife Bagdadija, odnosno službenik obavještajnih službi dobije zadatak da izvede neki teroristički napad u Bosni i Hercegovini?
Interesantno, preko Turske unutra kozoyebi, a isto tako preko Turske vani umjetnine i artefakti...!!! Meni tu nekako i previše smrdi . , .
ja mislio ruse ih iz zajebancije
Kako su to prodali u London i kome ? Zasto te kupce ne bombarduje Koalicija ?
kako ovo sve smrdi, kako sve smrdi na jednu veliku igru para, zapadnih sila, bogatih Šajhova, Izraela i jevreja, krscanstva, Rusa, Kine i gadjenja islama...... fuj!
ma jok, oni sa tim macolama hoce samo da razvijaju bicepse
Dosta vise suplje price ! Dosta ! Citav taj rat je iscenirala Amerika ! Da imigranti dodzu u europu . Milioni . Da je oslabe . Bas u pravo vrijeme,euro opada . Totalna smicalica za budale . Dosta vise majmuni prezreni . Sve iscenirano kao na filmu James Bond . Sad ce opet "fol recesija" u europi . Ccc . Koji lazovi i kjafircine. Samo se igraju s obicnim ljudima
Da, upravo to...i da se zatru tragovi zlatnog doba islamske civilizacije. Jer "unisti kulturu jednog naroda, unistio si taj narod"....moras biti laik pa ne skontati ciji je IDIL proizvod
souris Tako je, a svi mi smo ustvari vanzemaljci :)))))))))))))))) noname A Palmira (kao i svi drugi gradovi koje su oni unistili) potice iz "zlatnog doba islamske civilizacije"?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovako nešto sam i očekivala, to je to
A ja mislio da unistavaju da bi se uvijek nesto pisalo o njima u novinama