Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Iran sve više prati slika nedemokratske države koja guši prosvjede. \", A sta radi amerika sa svojim prosvjednicima, pskaju im suzavce u oci, tuku ih, maltretiraju, zatvaraju, muce, ali to niko ne vidi svi slijepi.
http://munitio.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=424:sjedinjene-drave-nemaju-rjeenje-za-perzijski-zaljev&catid=1:ana&Itemid=54 ovo je recimo realno stanje na bliskom istoku vrijedi procitati...
koje gadure na slikama. to su one što vrte jezicima. lulululululuuulllu....
Primjer bogobojaznosti muslimana Spanije u periodu 756 - 1031 (1492). U svemu najjaci...u svemu najbolji...ali sve to dok su gajili onu istinsku bogobojaznost.
Vidim da ste se bas momacki potrudili i ti i zivko da mi negativno ocjenite komentar...pocinjem vjerovati uvazenom @TALIB-u da si ti ili zivko sm.rad administratori...ali nema veze. Ovako mi komentar postade jos upadljiviji. Nekada prije vise od 1400 god je stvorena prva serijatska drzava u danasnjoj S.Arabiji...pa to bijase povod da cetvrtina svjetske populacije otpada na muslimane... Ta drzava bijase povod da se islam kao jedina istina siri brze nego bilo koja druga izmisljena zabluda... Ta drzava bijase povod da se i danas ljudi bore i zivotima i imetkom protiv tiranije, nepravde, neobrazovanja i svih onih koji zele da rijec Uzisenog bude donja... Serijat ce iskrenim muslimanima donijeti samo ono sto je donio onim generacijama muslimana koji su istinski gajili bogobojaznost i na tom putu zrtvovali i zivote i imetak...
Gdje ces bolan otpad srpski mjesati sa sunitima...shvatam da ih mrzis...ali, gurati smece drugom pred vrata je u najmanju ruku nekulturno. Pa svi bi trebali znati da smece ide u kantu za smece.
Haj @ampak priznaj da ti je ova vijest tesko pala... Sta ces bolan ti ako ti ovi suniti pokucaju na vrata?
Jedno su americko-izraelske zelje a drugo je istina.Sirija,Iran i Liban se nikad nece saget pred amerikom i izraelom.Sirija nece pasti...Mediji se zadali lagati o Siriji,ali ne pije to vode....Sirije je 73 i 82 i 2000 i 2006 razvalila amere i cifute,tako da im je bolje nek se drze podalje.
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA...
Jedno su americko-izraelske zelje a drugo je istina.Sirija,Iran i Liban se nikad nece saget pred amerikom i izraelom.Sirija nece pasti...Mediji se zadali lagati o Siriji,ali ne pije to vode....Sirije je 73 i 82 i 2000 i 2006 razvalila amere i cifute,tako da im je bolje nek se drze podalje.
Soroševi instituti opet valjaju gluposti. How Maliki and Iran Outsmarted the US on Troop Withdrawal The real story behind the U.S. withdrawal is how a clever strategy of deception and diplomacy adopted by Prime Minister Nuri al-Maliki in cooperation with Iran outmaneuvered Bush and the U.S. military leadership and got the United States to sign the U.S.-Iraq withdrawal agreement. http://original.antiwar.com/porter/2011/12/16/how-maliki-and-iran-outsmarted-the-us-on-troop-withdrawal/
alt die klappe das eure blumen.
Povedite srbe sa sobom, jos i oni uzimaju politicke odluke u ime vjere :D BARBARI.