Društvo za ugrožene narode
0
Apel Austriji za politički azil Jovanu Mirilu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOVAN NIJE NIKAKAV \"IZDAJNIK\", NEGO POŠTEN ČOVJEK KOJI ZNA DA ĆE JEDNOG DANA PRED BOGA, GOSPODARA SVOGA STATI DA ODGOVARA ZA SVOJA DOBRA I LOŠA DJELA, KAO I SVI MI. TAKOĐER, SVAKI MUSLIMAN ILI KATOLIK BOSNE I HERCEGOVINE (A I ŠIRE) TREBA I MORA UKAZATI NA ZLOČINE ZA KOJE ZNA (NPR: NEKI NALETELIĆ TUTA ILI NASER SER0NJA ORIĆ) I OSTALI SMRDOLJUBI I ZLOČINCI (NEKO VEĆI, NEKO MALO MANJI).
Ma najbolje je Jovan u da se p.o.t.u.r.ci pa pokruku sa ostalim srpskim otpadom :O))))) Bas se pitam sto mu je zahtjev za azil odbijen :))))) Bice da je zavjera svjetskih razmjera protiv muslimana i Jovana M. :))))))))))))))
zasto ovi nacionalisti dolaze na SA-portal.neka idu tamo gdje im je mjesto ,pa neka tamo komentarisu koliko god hoce
Društvo Andreas nov dede et zadržava. CITAJTE SVAKO ZADNJE SLOVO RIJECI!
Strašno je videti ovakve slike,naravno da je ovakvih,čak i crnjih stvari bilo na sve tri strane...ako se od Lore,Viktor Bubnja,Ovčinje,Dobrovoljačke,Kravice,Ahmića,Mostara,Knina,Markala....nismo naučili pameti,onda nam niko ne može pomoći.
cika mario govno jedno djecu ti je..m
cika mario ti si kopile
Ovo mi nikako ne ide u glavu, ko su ugrozeni narodi, ako za boga znate, cujem da imaju neke ugrozene vrste, pred izumiranjem, ali ne vidim po cemu ste vi ugrozeni, em ste brojni, em ste podrzani sa svih strana, pa samo ste malo ugrozeni u mozak, al hajde, dalo bi se to dobrom terapijom popraviti, aman, zaman, sta je ovo...
Jos mu nisu dali azil??? Moj si ga ti, Jovane, dobices malo sutra...eto, ja do sad ni ne cuh ko je nas poturica al sad jos objave ti ime da svi znaju...a sta ce ti azil, crni kukavce, zar nemas azil u teheranu???
srbi su najveci zlocinci sto postoje,dali je svijet svjestan koliko su zli i divlacke krvolocne ubice? da li ce srbija jedan dan kleknut na koljena i trazit oprostaj svim njenim zrtvama?Bosnjanima,Hrvatima,Albancima,Crnogorcima,Jevrejima,Bugarima,Madjarima,Makedoncima,Banatcima,Vojvodjanima,Vlasima,Romima itd? Srbi su najvece zlo koje je doslo u Regiji! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo u Srebrenici!DON\'T FORGET! BiH4EVER!
Ne da ti, JOVANE treba dati azil, nego neko od Srba kojem su ludi MU DZ A H E D I N I \"ZULFIKARA\" ili ostalih Alijinih U B I CA trebali bi da se potrude DA TI SJEME ZATRU.. ZA SAKU DOLARA CINIS ZLO SVOM NARODU, MAGARE JEDNO...
AAA da malo pricamo o Vukovaru aaa Mario ..idiote kompletni ..cccccccc...sta ova jadna zemlja drzi na sebiii
Za koliko para je taj veliki humanitarac smogao hrabrosti da svijetu iznese istinu? Dan nakon ovog snimka Srbija je pohapsila sve zlocince, a sjecam se nekih snimaka gdje se srpski zarobljenici ub.ijaju, a organe zaboli ona stvar za to... a da, Srbi su bili agresori
Nadamo se da ce doci vrijeme revansa, prokleti vlasi!
@fsaf..jesil ti procitao clanak,pa onda komentarisi...covjeku treba azil jer je snimio taj film,i sta je sada tu kukanje...evo vidis sta su ljudi spremni uciniti,i da to jos snimaju,a onda se nade neko da pametuje,kako nije ta ista vojska bacila granatu na markale,jer kao to ne dolikuje,jednoj takvoj vojsci...