Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pošteni Američki narod i ne zna da im državom vladaju cionisti!
joj više anti-ovi, anti oni... Samo jedu g.vna na ovom klixu. Čim uđeš neka golo.uza ženska i senzacionalistička s.anja. Ljudi planete otkrivaju (Plus jedva proguram komentar iz prve)
kriminalci i njihova demokratija... i naravno da ce skidati postere kad narod vide da samo mrznju sire a sve fol neka demokratska zemlja...
sta onda radis ovde majmune vlaski i ti i ostali karavlasi
Klix je islamisticko glasilo. Po anketi o nacionalnoj pripadnosti se vidi ,sastav posjetilaca. Nekih 50 % \'Bosnjaka\' i 35 % Bosanaca. Multietnicno nema sta. Tako se i klix prilagodio njima. No,klix nije ni iranski,ni vehabisticki,nego je klix i iranski i vehabisticki. Proiraelski plakat nije automatski antiislamski jer Palestinci nisu ekskluzivni zastupnici islama.Palestinaca ionako ima i krscana. A vecina islamskih zemalja ionako prakticno ne podrzava Palestinu a mnoge ni vebalno. Zanimljivi su ovi muslimanski fasisti sto velicaju Hitlera. Preporucejem im da posjete sajtove svoje brace-njemackih,francuskih,poljskih i ostalih neonacista koji isto vole Hitlera i vide njihov stav o muslimanima. Fasisti su etnicki ocistili Evropu od Jevreja a danas u Evropi Jevreja nema ali imaju neki drugi Semiti,koji nisu Europljani.
Hvala. Ja nikad nisam rekao da ne vjerujem u Boga, već smatram da to nije Bog već nešto totalno drugo i smatram da to nešto drugo manipuliše nama, svijet nije mali, svijet se sastoji od beskonačnog svemira i smatram da samim time mi nismo na vrhu lanca.
Baš to prevladavanje vjerovanja, činjenica da je potreba za vjerovanjem subivstvena s ljudskom subjektivnošću, jest ono što čini problematičnim standardni argument kojim se služe vjernici kako bi razoružali svoje protivnike: samo oni koji vjeruju mogu razumjeti što to znači vjerovati, zato ateisti a priori nisu sposobni argumentirati protiv nas... Ono što je u takvom rasuđivanju pogrešno jest njegova premisa: ateizam nije nulta razina koju svatko može razumjeti jer znači jednostavno odsutnost (vjerovanja u) Bоga - možda ništa nije teže od ustrajanja na toj poziciji, od istinskog matеrijalizma. Ako je struktura vjerovanja ona fetišističkih Spaltung und Verleugnung (\"ja znam da ne postoji nikakvo Veliko Drugo, ali ipak... /potajice vjerujem u Njega/\"), onda je jedino psihoanalitičar, koji zastupa nepostojanje velikog Drugog, istinski ateist.
Dokazao si sada svoju obrazovanost DOSTA JE
Vidim da je klix utočište idiotičnih primitivaca. Da sam ništa, nisam, poserem vam se na tog Boga, najviše mi se gade ovi poslijeratni muslimani, imam jednog takvog prijatelja, dobro zna da je rasprava između neobrazovanog muslimana i obrazovanog ateiste (koji nije bez razloga ateista) nemoguća. Tako da je izgleda i s tobom isti slučaj :)
Nisi ti ateista,bespotreban je to eufemizam, slobodno reci da si NIŠTA. Dokaz da Bog postoji... hmm Pa ne mozeš ti sjediti u svom krevetu po čitav dan listati po facebooku i klixu i očekivat božanski glas da ti se javi i kaže: \'Vjeruj!\'. Moraš malo proučiti Sokrata, Aristotela za početak pa ići dalje pa se onda javi i komentariši. Najlakše je reći ja sam NIŠTA ali sramota je to. Čuj NIŠTA.
Naravno da ne bi imalo smisla, ne vidim ništa loše u bivanju ateiste, muslimana, katolika, budiste ili koga god vec. Ukoliko pljujete po ostalim religijskim pogledima, primitivac ste, to je to.
@@@@@G2 Da ima dokaza da Bog postoji svi bi bili vijernici i to ona nebi bila vjera. Zamisli da profesor ucenicima podijeli testove a zatim i odgovore da li bi to imalo smisla
I dalje primitivno, što se mene tiče Bog ne postoji, bar ne dok ne dobijem dokaze da postoji, do tad se držim Ateizma.
ATEIZAM Vjerovanje da je prvo bilo nista i onda se nista desilo nicemu da bi potom to nista magicno eksplodiralo bez nekog posebnog razloga,kreirajuci sve,a tada je velika kolicina svega magicno preuredila sama sebe bez nekog posebnog razloga u samoreprodukujuce djelice koji su se onda pretvorili u dinosauruse. KOJA ZABLUDA FUJ
Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel Long Live Israel
Plus da te ispravim svoj, a ne tvoj :)
Znaš, svako ima pravo na svoje mišljenje, on se izjasnio kao musliman, ja kao ateista, samim time to tvoje vrijeđanje čini tebe primitivcem ;)