Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komplikovan im taj propis......
opet ce neki klinac hakirati za par novih igrica?
Ovi samo prijete skinite ba te maske kokosari jedni
sto ce vam neko pi cku razbit
...ajde ba anonimusa...dosta i vas...ista ubleha ko i ona al-kaida! fantomske organizacije! za mazanje ociju javnosti!
@ares.kane Auuuuu, sada si naj...., ovaj, mislim j.e.b.a.o. ježu m.a.t.e.r u leđa.. http://www.klix.ba/profil/123anonymus456
...vi ste nasi domaci :-P ...al ovi globalni su samo ruka cije :-P
Jesu to ovi s Klix-a!? http://www.klix.ba/profil/123anonymus456
@123anonymus456 Čisto da se uvjerim jeste li živi, kako zdravlje, imal' šta "na kopačku" i tako to.. :))
@123anonymus456 Bitno je da zdravlje služi.. Dobar si s tom pričom u množini ("mi"), podsjeti me na frazu iz "Star trek", ""We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.", :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kada su naredu računi političara u Svici?. Bio bi im zahvalan da nekako preko veze prebace te sve pare na racun od dječije neke huminatatne organizacije.
...ajd singapur...al što mene zaj­ebajete? :))
Idu po listi prioriteta ...1. NSA serveri 2. Commi . 3. Vlada Singapura ...
...ofalio sam :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (22)