Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pravda opet jedan islamski prdonja iznerviran cinjenicama i bez ikakvog odgovora ... a bas sam se na pocetku ponadao da ces biti bar malo bistriji od prethodnika i da ti jos nesto objasnim, vec jednom smo ratovali pa me tvoje prijetnje iza kompjutera i sa drugog kontinenta nas i ne uzbudjuju previse
@Ampak da ja tebi objasnjavam je isto kao kada bih objasnjavao crkvi u 15 vijeku da je zemlja okrugla... Ti jednostavno ne zelis da vidis ono sta tebi nepase,osoba si koja ce stalno da kontrira jer drugacije i neznas zbog nedostataka cinjenica,dokaza ili edukacije pa se samo nadovezujes. Ja sam danas i suvise vremena posvetio tebi sto je ovo za mene i meni licno najveca uvreda u zivotu,nemoj misliti da sam prepotentan ali Ja stvarno mislim da ti nisi moj nivo niti osoba sa kojom bih trebao da polemisem a jos manje da joj objasnjavam ili nabrajam i ispravljam krive drine... Da si jadan,jesi Da si slabic i to si Da si bezobrazan (nisi) jer si iza monitora,sto ne znaci da si takav u stvarnom zivotu zbog bojazni da bih ti neko brata ili sestru napravio kada bi se na ovaj nacin zezao... Da si odbacen od drustva,Jesi I ja mislim da koliko mi je krivo toliko mi i drago sto sam ispisao koju rijec sa tobom tako da jos uvjek mozes da mislis da neko i tebe primjecuje!
@Pravda 1. svi narodi na planeti imaju lose misljenje o islamu a o kakvom ti korisoljublju pricas, to mi nije jasno. ako je tebi jasno, pojasni i meni pa da ti odgovorim 2. o SSSR-u kojeg pogresno zoves Rusija su najlosije misljenje imali upravo sami stanovnici tog istog SSSRa. Da li si ikada vidio veselje prilikom rusenja Berlinskog zida ili slavlje u Poljskoj Cehoslovackoj , Madjarskoj ... kada su se rijesili svih blagodati SSSR-a ? 3.nikada nisu sve zemlje juzne amerike imale sankcije, pusti se muslimanskog generalizovanja i izmisljanja. izaberi jednu zemlju koja jeste imala sankcije pa da pricamo o istoj. moze Kuba? 4. glava mi je ogromna, bubuljicava a i imam klempave usi ali, hebbem mu misa, zasto sa svim islamskim intelektualcima moram razgovarati o mojim fizickim nedostatcima ako je tema politika i religija ?!
@Ampak ja sam misleo da si ti malo obrazovaniji medjutim dolazim do zakljucka da ti padas samo na mahalske price ili familijarno guslarske hvalospjeve... Ako svi imaju lose misljenje o Islamu treba se zapitat da li ti svi imaju takvo misljenje zato sto zele ili iz koristoljublja? zasto su svi ti koje ti generalizujes su isto tako imali lose misljenje o Rusiji tokom hladnog rata sa USA i zbog cega? Zasto su zemlje poput Latinske Amerike pod sankcijama i directim diplomatskim napadima od strane USA vec 60 godina (jeli zato sto su i oni islamski fanatici) ili zato sto nevole licemjerstvo i okupiranja pa bili stali na stranu Rusije tokom hladnog rata a sada na stranu Irana poput ove gungule. Nije valjda da ti glava sluzi samo za ukras?
@@ampak ispeci pa reci ...
Ne izvrći riječi - nisam rekao da nije plaćena nafta a ni da treba Indijancima vratiti zemlju. Samo da volimo Maje i Inke i džabe resurse.
@@ampak 1. svaki litar nafte je Zapad posteno platio 2. Kada muslimani vrate Konstinopol i Vizantiju svojim pravim vlasnicima, vratice i Zapad zemlju Indijancima ! sto ne mogu muslimanske suplje...
Ne volimo ih zato što nam ne daju džaba prokletu naftu. Zapadnjaci volimo Maje i Inke i Bika Koji Sjedi.
e sto me nasmija ovaj Koffi, evo zacenuh se; cuj Bler mogo sprijecit rat? nije ga trebo sprecavat, nego ga nije trebo on licno zajedno sa amerima pocinjat, jarane kofi anane! ;-)
@Pravda jedna od mnogobrojnih izvrsnih jevrejskih poslovica kaze: \"Najunosniji posao bi bio kupovati ljude po realnoj cijeni a prodavati ih po cijeni koliko misle da vrijede\" ovu poslovicu sam ti naveo da se zapitas slijedece, zasto SVI nemuslimani svijeta imaju jako lose misljenje o islamu ?! ne moras mi odgovoriti, samo razmisli ... ps pretprosle godine sam za dlaku umalo umocio, molim da i to udje u moju biografiju !
@Ampak da li si junfer ili ne to je tvoj problem ja u to ne ulazim niti me zanima ono sta mene zanima je kako neko kao ti moze posjedovati toliki elan,snagu,moc da se iz petnih zila svakoga dana trudi da nekoga uvrjedi ili nekome napakosti. Pa da ti licno sa tolikim elanom kopas kanale koliko po ovom jadnom sajtu pises pa ti bi bio poznatiji nego Alija Sirotanovic i njegova Lopata... pored ovakvog lijepog zivota i milion vrsta poslova,sportova,zanimacija ti se uhvatio onog najbjednijeg to je isto kao kada bi u vreci punoj picoka ti uhvatio za karinu...da li sada razumijes zasto si junfer?
@Pravda ama, sve bih to nekako i podnio ali sam junfer u 28-oj a tako bih zelio da nisam ... jel ti sad bar malo lakse :-))) ?!
@Ampak nisi ti toliki mrzitelj a niti hrabar koliko zelis sebe da prikazes to se da zakljuciti po tvojim postovima,jer da si ti toliki mrzitelj i jak i ponosan na ono sta pises ti ne bi po ceo dan sjedio na pc u nekoj zagusljivoj sobi i pisao po vazdan. Niti si zanimljiv,niti si opasan niti si jak a vjerujem niti si lijep sto i donekle opravdavam tvoje frustacije i komplexe jer je vrlo moguce da si kao mali bio sexualno zlostavljan od nekoga iz tvoje familije pa cak mozda i zatvaran u spajz za kiseli kupus pa si zato takav pun pakosti koja se kosi sa negativnom intrepetacijom tvog iskazivanja ka drustvu i okolini.
@BA upravo zbog takvih kao ti Zapad gleda na islam kao na jednu primitvnu, divlju, agresivnu i opasnu ideologiju ! znam da di to ne mozes shvatiti ali valjda ima i muslimana koji mogu ...
@ampak: Nemamo kad, ševimo ti majku.