Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žalosti me činjenica da bi Turci mogli ispasti munafici i pridružiti se šiitsko-anglocionističkoj koaliciji ali, šta je - tu je ... Allah je najveći ! Islam će pobijediti !
Joj sta im rade ovi ameri u pm
Neposlusna pudlica vise nije u kazni... Jes' vidio kako to Obama vrhunski rijesi, samo jedan poziv i avioni su vec na putu :)))).
Nemam razloga da se suprotstavljam, meni Ameri ne sefuju kao brkatom klaunu i ostalim Turcima...
Dobro je prorekao Imran Hosein 2003 godine kada je vec tada najavio da ce Amerika i Izrael napraviti Arapsko proljece i Islamsku vojsku/drzavu. Rekao je i to ovim rijecima "To ce biti Drama vrijedna Holivuda".
Nigdje on i nikada nije rekao da zna sve i da sve pogadja 100%. On iznosi svoju TEORIJU zasnovanu na studiranju politike i prorocanstava iz Islama. On je opisao u 90% sta ce se desiti dok takvi kao ti nisu ni znali da ce napasti Iraq te 2003 godine.
On je POGODIO tacno ovo sto se desilo a ti nista. Islamski terorizam je zapocela CIA a to i vrabci znaju. Eto koliko ti znas o svemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moji turci tek će te sad vidjet IDIL kad se okrene protiv vas.
Najveći problem je assad i kurdska partija isis je ništa
Vise je moguce da ce se vratiti napadima na Asada nego da ce Tursku napasti jer u Turskoj vladaju Suniti a Islamska drzavu finansiraju Suniti da su oni Šiti njih bi Turci davno napali .
...pa nije indžirlik tamo zbog prirodnih ljepota...
Pametniji popušta.:)