Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujte nisam vidio veću sličnost nigdje nego između Srba i Armena. Armensko nebo, armenska ptica, armenski kamen.... Armeni najstariji narod, VELIKA ARMENIJA...... nevjerovatno. Armenija nije u dobrlim odnosima ni sa jednom od zemalja sa kojima granići osim sa Iranom. Ono što je smiješno jeste da oni ne priznaju Tursku:))
znam jednog jermenca,ma to je bagra najveca,sta se turci uopste trude s njima? ko ih shisha,gamad jedna!! viva turkiye!!!
to sve zapadnjaci seru,kakav ba genocid kakvo sranje?!? ja da sam na mjestu turaka ja bi te evropljane odhebo pa neka se kasnije mole da im se turska prikloni,jer to ce ciniti,,i oni znaju da im turska treba ,samo namjerno odugovlace kako bi se pravili vaznima.A ovi jermenci su isti srbi,mamu im njihovu
nemate pojma,u to doba se je turskoj i turskom narodu prijetio bioloski nestanak,englezi i francuzi si se iskrcali na bosforu zeleci taj prolaz za sebe i naravno nestanak turaka a jermeni su se priklonili zapadu i pokrenuli ustanak protiv turaka pri cemu je stradao veliki broj turaka.medjutim situacija se okrenula u korist turaka koje je kemal pas poveo u oslobodilacki rat,situacija se radikalno promijenila,stranci su otjerani i turci su se obracunali sa jermenima..sve ostalo su gluposti
Turci su isti Srbi, cak i u ovom slucaju, ali to nije ni cudo, s obzirom na krvnu i kulturolosku neraskidivu povezanost izmedju Turaka i Srba. 500 godina nije malo. I \"argumenti\" za relativizaciju i negiranje genocida su im isti.
@Lalalala Možda im ne daju... zato što je velika većina države u Aziji?
ovo sto si napiso me podsjeca na srpsku propagandu
Kako sam procitao u knjizi \"Europa i Turcin\" od svedskog konzula u TR, taj genocid su ustvari Kurdski seljaci izvrsili...
Treba neke stvari razjasniti, to što zapad s*ere oko genocida je čista glupost, to se nikad nije ni desilo ali moraju imat neki razlog zasto nedaju turskoj u EU, a stvarna činjenica leži u skroz nekim drugim stvarima.