Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andreas Lubitz je krscanski terorista ma koliko se svi krscani trudili da to prikazu drugacije, to je jedina istina, da je Krscanski TERORISTA, uzalu se klix trudi da svoje citatelje jos jednom dovede u zabludu
Sinko gledam i na katolike,protestante i bal...pardon muslimane kao na zajednicku sektu ...vidi Islam je samo nastavak katolicizma ,a protestantizam samo mutacija ....vi ste za mene jedno te isto a mi smo jedini hriscani ,moze ;)
Naravno, culo se :"Faljen Isus i Marija" prije nego sto je odvalio po Alpama. Neće da objave da je uzeo i pričest prije leta. Sram ih bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U zadnja 2 dana mu nasli 50 nekakvih sindroma, a prva vijest bila da je lik polozio najrigoroznije testove.
Polag'o u Travniku
hahah, ma ja :)
Sad mi je sve jasno. Kao dijete bio u Bosni pa ga raja zezala zbog cvika, "Ćoro, ćoro!" Od tada je depresivan. Eto, vidite, krivi smo mi.
Ispada da je bolesni od svake babe,sve mu lafo fali...
Za Andulijsko pašče. Da tebi dragi. Alah podari pamet Amin
Svako je terorista ako namjerno ubije nevinog čovjeka
kazu jos da mu se uzadnje vrijeme abu hashim nije mogo dic
Sta ce se jos izmisliti?
vi cete sad na ovog covjeka svalit i ono sto nije imo i ono sto jest, samo da operete sad nekog mahera koji je napravio propust,
Ako je do aviona,odsteta po glavi je 100 miliona,a u ovom slucaju su to mizerne cifre,a nikad se nece dokazati jel on zaista kriv,ne vjerujem bas da jeste
Nisu nikako fer, nikako. Eto, da su bar napisali da mu je otkazalo srce i da je pao na pogrešan gumb. Ovako će mu sva familija cijeli život biti obilježeni.
Ja sam negdje procit'o da je im'o hemoroide a jezeve srao !
sad koče letit sa budalama
@visoko ti haveru ne moras letit ti si ionako visoko , sta te briga 😊
@visoko ti haveru ne moras letit ti si ionako visoko , sta te briga 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DOSADNI STE VISE SA NJIM COVJEK TERORISTA STA SE SAD IZVLACE PROBLEM SA VIDOM PROBLEM SA LJUBAVI...
je li imo i ravne tabane?
Malo normalnih komentara i normalnih vjernika ovdje ima koju postuju bilo sta. Sreca pa od ovih kobajagi vjernnika koji se skrivaju iza sifriranih imena niko nece nikad uspjeti postati pilot.
pilot a toliko mana i niko za njih nije znao lazu seru