Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kojim slučajem ovakav spor dobio negdje na balkanu komentari bi bili da se radi o "banana državi" ali pošto je dobio presudu protiv jedne od najuređenijih država svijeta,šta onda reći? Što se mene tiče ovo je bolesno,u Americi bi bio već u vječnim lovištima
Jos jedan u nizu dokaza da pravda i pravosudje nemaju previse veze jedno s drugim, kao sto vidite dragi moji, ne samo kod nas, nego bilo gdje u svijetu.
Koja ljudska prava?Nakon onog sto je uradio,ne bi trebao imati nikakva prava,cak ni na zivot.Za ovakvo nesto u Usa ne bi sastavio ziv ni mjesec dana u zatvoru.
sogandolma nije bila slana po njegovoj mjeri pa se odlucio tuziti
Ne daju coveku vazeljin u icku materinu.
Pišam te Europo i tvoju demokratiju
Ode ovaj svijet u finu ...... materinu . . .!!!
Evo i srpski reperi desno orijentisani BS sa svojom novom pjesmom Sistem te laze potvrdjuju da su Srbi Turci: Pa muriju izvrsitelje cekas kad ce doci kao nekad tvoji preci Turke prve bracne noci..
@backoh Reperi koji se izjasnjavaju kao veliki Srbi i patriote i sami priznaju da su Turci imali pravo na prvu bracnu noc..to sam htio da kazem.
Malo kao da je smrsao. Kakav ce to tek pravnik da bude.
Ono kad mi balkančine nekome pričamo kako je zaostao a u svijetu smo najpoznatiji po dugoj tradiciji ratovanja a fascisti nam se umjesto u zatvorima nalaze na najvišim državnim pozicijama. Pa naravno, glupanu su svi drugi glupi osim njega.
A rugaju se serijatskom zakonu...
Ovo jest sranje, ali spasi nas Bože i tvog šerijata jer je to još veće sranje ... !!!
mozda mu nekad prišiju Islam pa ga posthumno proglase teroristom...
U Gvantanamo su ga trebali poslati pa neka se onda zali svojo materi, i onako je terorista pa bi bio red da bude u istom zatvoru sa ostalim teroristima.
Breivik narucio PS5, kaze hoce da mu naprave Counter Strike Norway, CS GO mu vec dojadio, prekuco ga 77:0 skor bio.
Da ne bude zabune, ja bi ovoga na dozivotnu ili na smrtnu odmah poslo, ovaj komentar gore je sarkasticnog karaktera i treba da ismijava stanje u kakvom se nasao i cemer od drzave koja ga strpa u zatvor.
AL NAJJAČI U SVEMU MI JE MENTALNI SKLOP LIKA KOJEM SE BREJVIK PREDAO.ONO IDEŠ IDEŠ MRTVO DIJETE , IDEŠ IDEŠ MRTVO TROJE DJECE , IDEŠ IDEŠ MRTVO PETERO DJECE I ONDA VIDIŠ FRAJERA I KAD ON TEBE VIDI BACA PUŠKU I VIČE PREDAJEM SE , PREDAJEM SE I TI GA FINO LIJEPO UHAPSIŠ.
@DIJAGNOZASDAADHD JA SAMO ANALIZIRAM ISTINIT DOGAĐAJ , U STVARI SU U PRAVU JER AKO SE LJUDSKA PRAVA POČNU UKIDATI I NAJGORIM ZLOČINCIMA , NA KRAJU SE SVEDE NA UKIDANJE LJUDSKIH PRAVA SVIMA KOJI SU RAZLIČITI I UOPŠTE NIKOME NIŠTA NISU SKRIVILI.TO JE POENTA OVOG TUŽAKANJA.JA SE NE PODSMIJAVAM TOM POLICAJCU VEĆ MU SE KAO BALKANAC DIVIM.
nista nije dobro pretjerano imati, pa ni demokratiju...........ovaj ce sada fino uz komunikaciju sa svojim istomisljenicima spremati ko zna sta jos ............i onda ce biti uh nismo znali, nismo pratili nismo mogli spreciti.............ma ovom je trebalo odmah malj u glavu.....i bacit govna niz vodu.......