Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da se radi o maketama, onda ih ostavite na miru...
\"dodavši da lažna parada upućuje kako je Sjeverna Koreja daleko...\" nije prada lazna, nego su rakete lazne,
Najbolji ishod za muslimane bi bio sukob i međusobno uništenje ovih radikalnih komunista i terorističkih američkih protestanata. Samo naprijed pokažite im da nisu makete.
@tTica Bitici, ja nevrijedjam samo se koristim Vasim jezikom i ponavljam sve ono sto sam napisla ranije
ma cim zapad govori da nemaju nista znaj da imaju nesto ali ako zapad govori da imaju nesto onda znaj da nemaju nista
ovo ce ti biti isto kao sa Irakom i Sadamom. NIgdje nista, sve prevara :)
Ovako i Dodik pravi lazne makete po genocidnoj tvorevini, prikazujuci lazno napredak i blagostanje, lazuci ih da je mobilisao ukupne kapacitete, iako ni sam ne zna sta je izgovorio, lazuci ih da su oni lider regiona itd. itd. Samo naravno nije problem u rezimu vec u narodu koji taj rezim smatra spasiocem i cuvarom. Najaca vijest 1,3 milijarde eura u Doboj investicija ahahaha koje suplje price kao i o mrezi autoputeva koja nikad nije izgradjena. Pricao je i 2006 o otcjepljenju pa evo 2012 je a za 6 godina ni 6 milimetara nisu se pomakli. Toliko o jacanju entiteta i suprostavljanju \"snaznom Sarajevu\"
Vjerovatno lazni ICBM. Ipak ako se ko sjeca one nesrece od prosle ili predprosle godine na granici sa kinom onda bi se trebalo dobro razmisliti prije nego sto se napadne drzava koja je u stanju napraviti male nuklearne eksplozije, bezobzira da li su one slucajno izazvane.
Gospodjice Ema Zukic, zasto vrijedjate...znate li vi da sam ja glavni lola u Sarajevu :D kravico malo, zatvori tu labrnju :)
eh dabogda vas ranila Sjeverno Korejska Atomska Bomba! pa vi budite analitični skeptici, septici!
Pa što ne sravniše 1940-tih kad su Koreanci bili slabiji a Ameri jači?
ovaj svijet je stvarno nebulozan.iran tvrdi da nema nista a cionisti hoce da ga napadnu iako nemaju dokaza a ovi tvrde da imaju a cionisti uporno hoce da kazu kako nemaju jer im je cilj da kazu mi napadamo svakoga ko ima pa zato nije cilj da oni imaju.
@Tica Bitici ti si k.o.p.i.l.e i ti mrs u PM
Eeee moja gospodo, da to nisu prave rakete Ameri bi im crijeva vukli po Pjon Jangu. Ovako guza radi, ajde neka se zalete na njih, dobili bi po usima kao i u Vijetnamu.
Lažne lažne. Napadnite pič.ke, pa da vidite jesu li lažne
volio bih da naprave top koji ce ispaljivati cvijece
Ma ovo je raspala drzava, nesto kao smecarska Yugoslavija...lafo 4. armija svijeta, ovo ono...a lovackim puskama se drzave odbranile...mrs komunjare propale, samo narod dovode u zabludu. Ovo bi Ameri sravnili za 48 h :)