Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomocice im Dodik da prebrode krizu.
salje dodik kontener sinovljevih jabukla da pomogne da braca preguraju zimu
vidjela žaba gdje se konji kuju pa digla nogu i ona....pa rusi glupavi sa vama se ameri zajebavaju
Nek rusi uzmu da jedu zemlje sa krima kad budu gladni...narod kome je oranica bitnija od srecebi blagostanja i nije zasluzio bolje.
KGB..GRIJEŠIŠ..rusija je jedna jako siromašna zemlja..malo onih oligarha...a ovo ostalo jad i bijeda...ako ovako nastave..neće imati za soli....u ostalom budemo vidjeli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrijeme je da Rusija uđe u klub normalnih, ali ne može, jer je na čelu KGB autokrata koji je umislio da je imperator. Za ilustraciju Putinova pres konferencija, i njen naslov koji se vidio u pozadini sale. Mala slova "pres konferencija, pa onda malo većim slovima "predsjednika Rusije", a onda ogromnim slovima "Vladimira Putina". Sve je jasno, poredak stvari. Bio je ovdje jedan sličan karakter, jedan vožd, koji se isto tako umislio, ali ga je progutala šolja i isprao vodokotlić istorije. Nažalost u takvim slučajevima najviše ispašta sitna boranija, al opet, oni su dalo podršku. Onda u tom slučaju po starom narodnom običaju "SISAJTE MOTKU".
U Berlinu ce ponovo kamenorezac biti osnovno zanimanje koliko ja vidim.
Izgleda da je na pomolu USA kriza,,,
Kada je god rusija zaprijetila da postane vodeća svjetska sila i kada je god njena ekonmija napredovala, uvodili su im sankcije ili započinjali ratove. To je stvarno žalosno što rade, pa u Rusiji je nezaposlenost oko 5%, a ove analize kao da su u Vatikanu pisane, dođite sebi! Krasnaja Rusija:D I još nešto, Rusija je uvijek u ratu pobjeđivala, u svakom ratu do sad! https://www.youtube.com/watch?v=qCQlTDRGXt8
DOK SE Putin " KURČI " , OBIČAN Rus " PUŠI " ....
neka se udruzi sa kimom i bratksim narodom sjeverne koreje... a narodu neka podijele silno naoruzanje, da si imaju cime presuditi kad dodje vrijeme....
Jako lijepa vijest nadam se insalla da ce ovako nastavit ,samo zalim lijepe ruskinje imaju bujruma kod nas u Bosni i u Turskoj zna se da mi volimo zene vise nego sebe pa bujrum ..
Waaaaaao waoo što su nam se srbići razljutili od ranog jutra neke linkove postavljalju alo srbići pošaljite koji sms kao donaciju za mader rusiju.
...haj bogati, ko i vi kad se "barne" u babu erdogana :)
Jesi poslo koji sms za buraze ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa nek je skontala USA i Europa da se ne mora sve ratom zavrsiti da ima nacina hiljadu da sprijecis ove ruse okupatore..!!
Zalosno sto se svijet pati ali Putin snosi svu krivicu. Trebao je stati na loptu i poslije okupacije Krima stati a ne ici dalje u cjepkanje Ukrajine i pomaganje separatista. Cini mi se da bi i Ukrainci presli preko Krima ali okupacija istocnog dijela zemlje je prelila casu.
ŠTO NEMA VIJESTI O "ĐIHADISTIMA" I "BORCIMA ZA DEMOKKRATIJU NA TENKOVIMA" -http://www.bh-index.com/novi-zlocin-smaknuli-100-svojih-stranih-boraca-jer-su-zeljeli-otici-iz-is-a/
Ja Ruse i Putina zaista ne kontam a i ove rusofile, Ameri od WW II uz pomoć Britanije grade cijeli jedan sistem dominacije nad ostatkom planete, i zar neko stvarno mislim da Putin koliko god "opasan" bio stvarno to može tek tako da ugrozi, i da bi ovi to tek tako dopustili xd
Kad god se "carevi igraju rata", strada običan čovjek...
Neka sad vide koliko je "jak" entitet rs i kako ga je lako srusiti.
jaguar, ja vas srbe nikako nerazumijem . Volite ruse a hocete da se prikljucite njihovim neprijateljima Eu.
jaguar, zivim u eu i nisam bas siguran u to sto govoris. Gradjani eu podrzavaju sankcije jer su dobili sad sve jeftinije,hrana, benzin itd. Ipak mi i dalje nije jasno zasto volite ruse a hocete u Eu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta da radimo jbg imaju oni svoje jake saveznike RŠ i Smrdiju izvadiće oni njih iz krize donirace par milijardi i to je to,šta se vi brinete tu je tatko Vučo i krme Dodo.