Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma j*bo ti riječ školovanog analitičara, Bošnjama više smisla imaju teorije zavjere o Iluminatima, babarogama, i krilatim zečevima u atmosferi.
Mi nekome solimo pamet, mi koji ne znamo da vodimo zemlju od 4 miliona...zemlji koja ima 400 miliona. Pljuc
Libija, Irak, Avganistan, Sirija itd. (dodajite po svom izboru) su putevi u djenet. Hvala, ja bih ipak slijedio Trump-a.
možda je bislio bejzoblna(baseball) varijanta. ovo je sve skupa bez veze. ko god da bude suštinski se vanjska politika SAD neće mijenjati. to samo budali nije jasno. Eno Obama je, čak veoma uspješno nastavio politiku G. Busha.
Sve je laž,samo pusta laž...
Ko god da dodje na tron Ameri ce da nastave dosadasnju politiku,a Rusi ce da zapocnu istu,odnosno vec su je zapoceli.Samo ovaj put ce Rusi prosiriti svoje aktivnosti na formiranje teroristickih grupacija od njihovom kontrolom koji ce praviti sranje za njih.
Obcno svaki covjek kad mu ovoliko napadno sugerisu daglasa za nekoga,onda bas glasa za onog drugoga.Iz inata.
sto vi u Bosni filozofirate oko USA izbora? jeli da bas nista pametnije u zivotu ne znate da radite?
NE MOŽE NIŠTA BITI "BEZBOLNIJE". BEZBOLNO ZNAČI TOTALNO ODSUSTVO BOLA, ŠTO ZNAČI ILI JE BEZBOLNO ILI NIJE, TJ. BOL JE PRISUTNA, ZNAČI NE MOŽE BITI BEZBOLNIJE. YEBO VAS NEPISMEN ANALITIČAR.
Kazazovićeva analiza više je za parka, uz šah. Eventualno uz pivu ispred dragstora. Za novine definitivno nije.
Nevene mijenjaj profesiju, totalna si fula u trenutnoj, jel te stid
Nevene, onaj tvoj kolega Majmun Geda ispade bolji analitičar...
Neven je malo prolupao - Johnson a ne Trump nije znao gdje je Alep. A od ovo dvoje (Trumpoid i Hitlari) ne zna se ko je gori.
Neven kao zna bolje. Hillary je smrt, ne zna se ko je gori ali ona vodi u novi rat
na ovim izborima su jos 3 kandidata zasto se forsiraju samo 2
Bio je Gary Johnson koji nije znao sta i gdje je Alep, a ne Trump. Idiot od analiticara.
"Trump previše priča o moći i zato mislim da je to put u propast" - I ovo je argument? Ovo je obicna izjava bez argumenta. Kakvi ljudi prolaze pod eksperte u Bosni! Argument mora da ima elemente argumenta: premise, inference = zakljucak. Kakva veza logicka postoji izmecu 'price o moci' i 'puta u propast'? Jadni ste i treba vam presadjivanje mozga.