Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fašizam gazi sve pred sobom,ne bi me čudilo da rade za 500 km. u dubaiju taxista zaradi 800 $ a napravi prometa gazdi 15000$.ništa novo na istoku i zapadu.
Blater je klepio svoj dio hebe se njega za ostale
Ma nemoguće...
Ja prosle godine zaradio 6000 KM za godinu, sta se zale koji kurac, da mi je 8000 zelembaca, zivio bi kao car.
Zivio bi ti ko Racku majmune nijedan.Ljubi tih (ako si zaradio) 6000 KM jer pojma nemas sta je sta? Ono tamo su robovi. Nisu znali sta ih ceka ali se eto to desava.Ti si Slobodan covjek u svojoj najdrazoj I njboljoj drzavi I drkas tu DAMU a oni umiru
Nisu radnici nego robovi. A sramota je i Fife i Uefe i cjelog jebeneog svjeta a ponajvise Katara mada bi i ostali arapi trebalo da se stide svog tretmana radnika iz afrike i azije (nama bjelim evropljanima ne seru dok ove druge tlace)
otmi od sirotinje,daj bogatim...............a arapi,FIFA,Katar,kurac,palac
SUPERHICK
Ja im izdao stan na par dana doduse iz Kuvajta idioti i sad hoe sve za 100 doalra i da jede i pije i da bije ako mu nije cisto kao kaze on meni rekli mu da mi sve radimo za 100 dolara da nas kupe i to je to. E reko sad izlazis iz stana i to u pola 11 navecer i sve nogom u dupe opalio do ulice. FUJ nema gore bagre od arapa.