Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mursi je pokusao da uspostavi zapadnjacku demokratiju znamo kako smo mi prosli nakon sto nam je dosla demokratija vojska je pametna sto ne da se uspostavi zapadnjacka demokratija a osim toga vojska se ovako ponasa jer zna da vecina egipatskog naroda stoji iza njih a i ovi lafo mirni demonstranti su pobili mnogo vojnika i policajaca
Izraelske snage sigurnastu su dale jasne instrukcije kako sa demonstrantima postupiti.
@ h8er : Šta kazu ovo ?? Jel i ovaj Amnesti laze ??
Dovoljno je spomenuti da su izvjestaj preuzeli od nevladine organizacije koja je pristaica Mursija ;) nema se tu sta vise pricati. Ti da znas da je u Egiptu na snazi policijski sat i da je zabranjeno priblizavati se glavnom trgu Tahrir i ostalim vecim trgovima nebi ovo napisao. Uglavnom sta ja imam odgovarati tebi kada ne vidis dalje od nosa.
Tako je Mušarafe :) I oni lazu :Ministarstvo zdravlja je navelo da je poginulo 48 osoba u glavnom egipatskom gradu i još devet u pokrajini. I ovi naravno :Pozivajući na nepristrasnu istragu, zamjenica direktora Amnesty Internationala za Bliski istok Hasiba Hadž Sahraui, je rekla da "krajnje zanemarivanje od vlasti međunarodnih standarda o legalnoj upotrebi sile sugerira da je spremna da izvrši represiju nad Mursijevim pristalicama po svaku cijenu". Zanimljiv si ti lik pravo . Da te nema tačno bi te trebalo izmisliti :)
hvala Bogu pa ce odgovarat svako onaj ko je cinio zlo ili ga na bilo koji nacin podrzavaop !!! amin
Allah vas ponizio kjafiri obicni,
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; molimo Allaha dz.s. gospodara svih svjetova da pomogne hrabrom Egipatskom narodu koji je pod opsadom zidovskih snaga obucene u egipatske odore,zulumcare koji ubijaju goloruk narod,skidaju sa vlasti i hapse legalno izabranu vlast,unose razdor u ionako rastrgano tijelo Islamskog umeta,molimo Allaha dz.s da kazni zlocince i na ovom i na drugom svijetu,amin.
a ovog treba nataknut na nezamascen kočić :)
sto ovg cegevaru (a trebao bi mu nik biti čiwawa) nesto bocnu ovaj nezamascen ko'čić,sta je srPine nostalgija,kako volim kada me srpcici sanjaju pa se lome po tastaturi sa ovim minusima ko da nekog zabole pedu za to,ha ha.dosta im je ovaj moj nik 4ever
PRIKAŽI ODGOVORE (1)