Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% Amerikanaca su debili, ostalih 10% upravljaju trecinom svijeta
Onda je više debila u BiH dok god su nam Bakir i slični na vlasti i pitaju se za bilo šta.
@JoseDeLaMata Djubre jedno i Nikola Tesla je bio seljak sa Balkana. A po tvom pisanju ne bih rekao da si porijeklom iz Washingtona (DC).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko li je tek našeg naroda odselilo vani zbog Bakira i sličnih njemu.
A koliko ce se tek iseliti
Poćelo se bježat, raja. Morete vi ovo neozbiljno smatrat al če opet doći vrijeme Hitlera, ovih puta protiv muslimana.
Kwaka je u tome da muslimana ima 1 milijarda, mnogo više nego Trumpića i njegovih fanatika.
Pa to su unutarstranački izbori,to ništa ne znači,u SAD se moraš prvo izboriti za kandidaturu pa tek onda počinje "druga runda"
Trump will never win. Never! Clinton will win.
Oni su ovog covjeka potpuno pogresno shvatili. Po meni on ima veliko srce 3 zene, 5 djece sve izdrzava. Ovo sto on prica sad to je samo suplja dok ga ne izaberu. On je brije svega dobar bisnismen
Isto kad je dobio bus 2000,isto je bila prica da se sele u kanadu.i koliko ih se odseli.gluposti.kad je dobio obama,pricali su novi kenedi,usa nece biti hegemon,soc pravda i sve je bila laz.oni vol strit brane bojevom municijom i prebijanjem demonstranata.pa videli smo pre neku god.ko god da dobije,klinton tramp,spoljna politika usa,ostaje ista.to sto usagradjanin ima problem sto je crnih i latinosa sve vise,a belaca manje,razumem.zato ce pobediti tramp,koji je bolja opcija za srbe od klintonove
Trampo predsjednik 3 svjetski rat to brate to se ceka. Tebe smo cekali
Imigranti se prepali pa preventivno traze rjesenja ali nece im trebati. Clinton pobjedjuje na izborima!
Cega se pametni stide budale se ponose.
...svaka imperija je imala svog "ovršitelja". žutinjavi ima sve predispozicije. i sasvim dovoljno "sljedbenika" čiji je um ispod umnog nivoa gevihta.
Bošnjaci, vratite se u svoju domovinu.
Auf Wiedersehen!