Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americki politcki sistem je propao. Vise se predsjednik ne bira u duhu politike vec kao neka zvijezda iz filmova. Gigantske kompanije ubacuju novac u njihovu reklamnu kampanju a oni poslije moraju njihove uslove ispunjavati. Ne da je stanje u nas daleko od boljeg.
ja napisah poruku covicu i njegovom jaranu a ono pogresna post
Zadnja pamet hercegovackom kenjcu pod rep, javite se Dodi on vam je bio savjetnik hebo vas on naivne koliko vam je samo puta u Sarajevu nudjeno puno bolje rijesenje nego ovo sto sada imate, ali vi necete jer ste Dodi obecali ono sto je on od vas trazio da radite... a jes vam ga suknoooo onako kako samo on zna..
Malo više optimizma jenkiji. Evo krenuli ste u Libiji poslije idete u Siriju. Biće ratova ima ekonomija da procvjeta.