Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što jes jes prebio bi ga Putin 100 % :)
putin je 100% srbin.....prema tome nista cudno :)
putin je srbin isto sto si i ti srbijanac ;) samo mozes da sanjas oboje,majmuncino. a iskreno u ovoj situaciji sam za putina,ljudi glasali,pa nek se pripoje rusiji kad vec zele.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poredit' kgb-drilovanog odrpanca iz sovjetskog geta, i njegove apsolutističke svjetonazore, i full educiranog, kulturnog demokratu, koji je prvi ne-bijelac predsjednik SAD-a i njegovo postignuće, je jednako kao da porediš sojenicu sa Hilton hotelom. Dobro da ih nisu pitali, ko bi koga uzeo u tutamuti (obaranju šake) :))
koja glupost porediti obamu sa ovim diktatorom...putin je bolestan covjek , stari kagebeovac koji zivi u svom nekom svijetu...on se moze samo porediti sa sadamom huseinom , milosevicem i causeskim
Takvi kao vi, su ubili Gadafija, chovjeka koji je najvishe doprinuo za emancipovanje muslimana. S tvojom modom, glava ti je ko poshtansko sanduche.
Putin > Obama
Neznam kako je jači pa Barak mu došao u predgrađe Rusije i ovaj se tek sad skonto da je vrag odnio šalu. Nek proba Putin doći u predgrađe Amerike da vidi kako bi prošao. A ja bili su probali sa Kubom ali Kenedi prstićom mahnu ne ne i valja nazad odmah, a tada je još bio u pitanju veliki SSR.
Koliko su ono bili 10-15 dana??
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1920203_10203037284950238_2075130723_n.jpg
ucera mu putin da mu oci iskacu
Crnčuga Obama je nelegalni predsjednik SAD
pa covjek je dzudo majstor...mislim stvarno su ameri budale :)))
I ne samo oni..
Jeste jaci na sake 100% al sto se tice moci obama :)