Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli ispane ti kroz troljav džep
ja mogu samo gledati u marku i zamisljati da je to milion :D
Commi-Samantha-Bosancheros, pogledas li kad kroz prozor ili mozda slucajno i izadjes vani ? Dao si zivot za ovaj Klix, kao i druga djeca za Facebook.
j.e.bo me otac ako ista razumijem.... kakve veze ovo ima sa zdravom logikom?
Vidiš da ne treba kamion da je povuče. Milijarda dolara je mali novčić od platine. To je to!
opaa,znOoči biće jopet rata....tako su i švabe onder...jeno jooje jena milijarda...
I onda ce uzet tu svoju kovanicu ,otići u Irak i reci:Molim nafte za milijardu dolara.
Ne milijardu dolara nego 1000 milijardi dolara (bilion, eng. trillion). Dug SAD-a je oko 16 biliona $, i prije nego sto nesto prevedete razmislite sta pisete.
Skontaj odes da kupis hljeb i dadnes to... RETARDIRANI ameri oped nastupaju o.O
Hahahahahah, kako si pogl..up, hahahahaha. Baš si me nasmijao seljače mali! Svaka čast! :)
Dodjes u granap sa tom kovanicom i kupis zvake :D !
Ми смо имали новчаницу од 500 000 000 000 (500 милијарди) и шта нам фали. http://static.limundoslike.com/originalslika-10412682.jpg
nisam neki ekonomista ni strucnjak, ali zar ne bi ovo oborilo vrijednost americkog novca za mnogo ? Desit ce im se ista stvar sto se i desila bivsoj Jugi, trebat ce im milion da kupe hljeb :D Ne razumijem kako se ovo nije desilo vec prije nekoliko godina kada su upumpali onoliku kolicinu novca u ekonomiju ?
Hajde ne pametuj,idi na svoje pravo mjesto!
Izgleda da Amerikanci zele da uniste svoj dolar. Ako ovo urade kuna ce vise vrijediti. Ti ekonomisti su davno izgubili osjecaj za realnost. Samo se pitam na kakvim su oni drogama pa kontaju da ce im to uspjeti.
@TRILLION upravo tako. Čitam komentare i čudi me kako niko ne reaguje. Milijarda je ništa za Ameriku. A generalno većina ljudi nema osjećaj za količinu novca. Pa evo mali kurs: 1 Milion = 200 metara autoputa ili 3 trkaća auta 1 Milijarda = godišnji trošak na zdravstveni sistem u BiH 1 Bilion = 1000 Milijardi = dug 3 Grčke Uvjek paziti: Milijarda po američkom je Billion, a Bilion je po američki Trilion.
...ovdek se radi o kovanici od TRILLION dollara (po americki) odnosno BILLION (po evropski)...ma sta kokuz znade sta je to millijarda...!?