Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovo u direktnim pregovorima sa izraelom ... to jest nikada .. da li je neko pregovarao sa Palestincima kad ste im ukinuli drzavu i dali izraelu u direktnim pregovorima .. Stvarno Ameri dotakli ste dno dna
demoNkratija na jenkijevski fasisticki nacin tebra moj
U tom slucaju jedino rjesenje bi bilo da svi povucemo priznanje tzv. Izraela. Nek ga SAD priznaju, ko Ruska Federacija svoje tzv. drzave, tj. okupirane tudje teritorije
Prqva strana istorije, demokratija. Fuj. Djecoubojice, genocidasi , fasisti i zlocinci najgore vrste.
Cionistička bagra!!!!
Počeli su udari na Iran. ww3 coming soon
Postojiš kao narod mnogo prije SAD i oni odlučuju o nečijoj sudbini. Šta rade islamske države? Ništa. Nema uspostavljanja diplomatskih odnosa bez priznanja Palestine i tačka.
hahaha, čuj senilnog Bidena “u direktnim pregovorima sa Izraelom, palestinci trebaju tražiti državno uređenje”. to kao da si jevreje tjerao da u direktnim pregovorima sa Hićom traže državu.
Ludnica u muslimanskom Sarajevu😂
Ludni
Amerika zemlja velika
Amerikanac =cionista
Preko 600000 mrtvih Iračana je na duši naših prijatelja Amerikanaca, a gdje su svi ostali. Na osnovu Kosova i BiH, preko kojih ratuje sa Rusijom, hoće da dokažu da su muslimanski prijatelji
Ži do ..ska ku Ra vela
Ne mozes u isto vrijeme biti svjetska sila i kadija i neciji cuko! Amerika polako gubi centralizovan polozaj na svijetu
US nastala na Genocidu, Španija, UK, Izrael, i zarad njihovih interesa dođe nejto maslim bošnjo i ganja neke rezolucije po nalogu Njemca koji je milione pobio. Od 27.04. će ova naša srpska bagra da stvori takvu hajku, da nikad gore odnose nećemo imati od POSTOJANJA.
Pored Amerike, Rusija se cini sve simpatičnija
Vrhunac apsurda. Zemlja koja je nastala na genocidu indijanaca, unuci doseljenika odlučuju ko ima pravo na državu a ko ne. Zbog ovakvih stvari brzo će Armagedon ili Melhama. Bog nakratko dozvoli ugnjetavanje i nepravdu, ali ne zadugo. Ko god je u prošlosti bio tiranin, brzo je skončao karijeru. SAD su sazrele za kraj, dosta je i bilo, nikom normalnom više ovaj tiranin nije drag.