Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto jednostavno ne napadnu IRan.Zašto toliko očajnički traže podršku javnosti.Neće je dobiti svakako,zašto izmišljaju tamo neke nuklearke?
Inače šta?
ono što se tvrdi bez dokaza se može i odbaciti bez dokaza. dobar ritual za napad. hm.-----------direktna upotreba sile je nagore moguće rješenje za probleme. uglavnom to rade oni koji gube tlo pod nogama.
kujo ti i svi oko tebe psi obmanjujete svijet.
E moj Zivko...ti isti koje sada podrzavas su ti bombardovali Beograd i tvoju bracu srbe. Ne **ebu ti ni rasu ni vjeru..vec samo svoj interes.
mahmoude zabi ih u 3 PM kapitalisticke, bagave, majmunsko-profitersko-zlocinacke.
Kad je amerika imala atomsku? Sad se majmunisu nesto. Samo kolliko tehnologija kasni .
evo iranskog odgovora ovim kršćanskim genocidašima, potomcima svinja i majmuna ! http://www.youtube.com/watch?v=lIGOWFS7euw
uf nema veza i čorak opali ;) ako ne znaš mogu ti pokazat
kakva glupača!!!!! nije ni čudo što je Bil prevrtao sve što mu je pod ču.nu došlo.
da nije mozda corak...ko o cemu - ku*va o postenju, vojnik o skracenju :)))
halo amerikanke marinke, od 18-28 god imam jednu atomsku u gačama, dođite da je demontirate
ZNAS ODGOVOR NE DIRAJ GDJE TI NIJE MJESTOOOOOOO.............