Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam podnaslov sve govori...jos jedan samoiscenirani napad poput onoga iz 2001 god i eto ti povoda za napad na bilo koga. Osilila se USA...ne valja im to nikako. Ponijet ce prevelik teret na svojim plecima...i u jednom trenutku ce ih to slomiti...jer ce shvatiti da ne mogu ratovati na 50 frontova. Sve im je bliza sudbina iz Vijetnama. Povijena repa ce oni otici kuci...a to ce Kina u potpunosti iskoristiti i tako ce se zavrsiti era \"svjetskog policajca\" sa zapada.
kako li je bosnjacima gledati ovo? njihovi saveznici iz 92 sada siju smrt po bliskom istoku, a uskoro ce morati i slati pojacanja iz Bosne da se bore protiv brace po vjeri. uvlacenje u dupe skupo se placa, u jugi ste bili gospoda, sad ga sisajte
mi BOSANCI moramo svim silama da pomognemo AMERE da srede islamske teroriste u Pakistanu, oni su pretnja miru cjeloga svjeta .
Samo naprijed..Sredite ta talibanska gov.na jednom za sva vremena..
sto li amerikanci napadaju uvijek druge?
yebi muslimanskim teroristima mater amerika, samo naprijed !!!!!!!
NUKE THE INFIDELS !!!!!!
Zaboravio si još jedan VEOMA BITAN detalj a to je Brčko Distrikt Bosne i Hercegovine,1,5%,malo ali VEOMA BITNO,to MALO dijeli genocidnu na dva dijela.Znači vidi se da procenti imaju različitu\"težinu\"Brčko 1,5% a TAKO VAŽNO..:-)))
@stevo kako mozes reci da su svi teroristi muslimani, prvo terorista nije vjernik, to dvoje je nespojivo a drugo, postoje i ETA, IRA itd. i to su teroristicke organizacije i njihovi clanovi su ljudi koji sebe nazivaju katolicima ili kako vec a oni su daleko i od kriza i katolicanstva...TERORISTI NISU VJERNICI, BEZ OBZIRA KAKO SE ONI PREDSTAVLJAJU
svi muslimani nisu teroristi, to je istina ali svi teroristi su muslimani, nazalost.. kod nas u bosni a posbeno u zenici terorizam hvata korjenje kroz vehabijski pokret..a to zapad prati ..
amerika je u pravu.. ISALMSKI TEORIZAM je zlo ovoga stoljeca.. islam koji talibani i nase vehabije sljede je zostala religja koja nema nista sa savremenom naprednom civilizacijom.. NAZALOST to je postala religija zaostalih i siromasnih ..
udrite gamad islamisticko -teroristircku whahah
Sta pricate vi, kakvih 24%, Federacija zauzima 51% teritorije i Bosnjaci su u njoj apsolutna vecina, sto se tise RS-a Srbi su apsolutna vecina, Bosnjaka ima nekih 10-15%, jeste da se broj povecava zbog doseljavanja u gradove kao sto su Doboj, Prijedor; Bijeljina ali tu je to negdje, Hrvata u ovom dijelu ima oko 5% ili manje. To je trenutno stanje
samo dirnite nasih 24% - sustice vas alahova kazna. (ova mrlja u moru je nista naspram onog sto vas ceka)
Ovi jenkiji nisu normalni, pa oni ratuju protiv cijelog islamskog svijeta, fakat prave planetarni problem, Pakistan ne treba da ih slusa, trebaju doci ruke od njihovih naredbi i pa ako cemo se bit onda cemo se bit, iovako su im nanjeli nepopravljivu stetu, a lafo vamo prijatelji, nema prijateljstva sa sejtanovim slugama, nek se samo pouzdaju u Jednog Jedinog!