Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda za njih iracani nisu ni vrijedniji od psa.evo gledam slucaj u americi,covjeku se SUDIi zbog ubistva psa i to je slucaj o kojem stalno pricaju na svim tv stanicama.nisam za zlostavljanje zivotinja ali kad pogledam kako nekad zivotinje imaju vece pravo nego covjek,zgadi mi se citav njihov bolesni sistem.
Sve sam ti rek\'o sa nadimkom papson.
POPUSITE MI KURAC SVI
8 mjeseci???? Što bi rek\'o jedan: \"Svi smo jednaki, ali su neki, ipak, jednakiji.\"
Da je okin`o vuka u nekom americkom rezervatu vise bi dobio.Ameri valjda kontaju Musliman je ko ih jebe pa rokaju koga hoce.Jebem li vam pleme fasisticko. Sabur pasce i Amerika kurcu za usi.