Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupane da amerika nije unistila irak dovodjenjem sadama na vlast a kasnije ratovima i sankcijama irak bi bio jedna od najprosperitetnijih zemalja bliskog istoka
Ko tebe čuva pa si tako \"pametan\"? Lako je sr..i iz dijaspore.
Pa dokazano je da je trenirani profesionalni ubica,je UBICA. Bio on Amerikanac Srbin Hrvat Bosnjanin ili marsovac. @ebem ti ja sve armije sveta zajedno.
Haj nek si skonto
Mislim da politika SAD i nije dobro donijela u Iraku.. Podijelila državu na tri djela,unijela među skupine naroda negativnu politiku i tako da i sami građani Iraka neznaju šta i kuda.. A ipak mislim da je ovo samo početak obračuna vojnika između sabe.! Teško je to psihički boriti se za nešto što ti uopšte neznači. Najbolje rješenje povući nedužne vojnike kući i pustiti Irak Iračkim građanima.. Pa neka Iračani sebi kroje zemlju po svome ukusu...
pa jel nije tako idiote, nemaš ti pojma o životu idi travu kosi ,irak je za tebe daleka zemlja nemaš ti pojma šta se dešava tamo.
mirza
Ma dodijalo mu gledat sta sve rade jadnim ljudima pa ih pokosio koliko toliko. Da hoce svaki tako!