Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu poremećene ideale i sistem vrijednosti (Ne)Islamske države. Obama (o napadu Izraela na školu u kojoj su bile izbjeglicve, par dana nakon što je Amerika donirala svotu novca za napade na Gazu ): "To je sramotan čin." Obama (o ubistvu novinara):"Učinili ste zločin koji je zgrozio cio svijet!!!" Kada se priča o žrtvama Gaze, spominju se brojevi, samo brojevi koji ne bude skoro nikakve emocije, a pogine li kakav Jevrej ili ne daj Bože kakav Amer, onda se pravi petominutni intro prije nego li se spomene ime vrlog spokojnog'!!! Ah ta Amerika..
Ako su teroristi zauzeli tako veliku teritoriju, ne razumijem sta sprecava amerikance da na toj teritoriji testiraju novo nuklearno, hemijsko i biolosko oruzje. Treba biti ekonomican, ne vrijedi trositi avionsko gorivo na toliki broj bezveznih napada, ako se stvar moze rijesiti jednim polijetanjem...
Foley Beheading Faked With CPR Doll Wednesday, August 20, 2014 11:57 Da vidite malo sta se pise po Americi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sravnite ih sa zemljom da im ni traga ne ostane... monstrume pod krinkom islama
Je li ti samo pratis sta se desava preko TV ili Interneta, ako hces snati stvaran tog desavanja tamo, moras otici i to bolje prouciti. Ne nekoga osudjivati po novinama
A nas bombardiraju klixove reklame!
...malo googlah...ta mosulska brana važi kao najnestabilnija na planeti...u slučaju pucanja bagdad pod 4 metra vode...