Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bem te zivote kad su reality shows poceli da rade policijski posao
Vidi dede.. pobi sve a ne izgleda tako ccc
Pise: Miroslav Klembo Jos jedna profesionalna Akcija Tuzilastva i SIPA-e na sprecavanju "terorizma"!! Kako javlja Avazov izvor u popodnevnim satima odvijala se prava drama u tramvaju "cetvorka" koji saobraca na relaciji Ilidza-Zeljeznicka... Naime, jedna osoba kako se predstavila srpske nacionalnosti, nazvala je Tuzilastvo i rekla " da se u tramvaju nalazi sumnjiva osoba sa bradom i kratkim pantolama, a pored svega kako izgleda ima i mobitel"" Za Tuzilastvo to je bio dovoljan dokaz da je upitanju terorista, pa su odmah obavjestili SIPA-u da intervenise. SIPA je odmah poslala Specijalnu Jedinicu pod punom ratno opremom, koji su u kratkom roku dosli do spomenutog tramvaja, blokirali ga i pristupili pretresu, Dok su pripadnici SIPA-e prilazili osobi sa bradom, ustao je jos jedan putnik, koji se predstavio kao osoba hrvatske nacionalnosti i rekao pripadnicima SIPA da je primjetio kako se osoba sa bradom cudno ponasa i da je "kao uvija tjelo" sto je SIPA-i bio dovoljan znak da se radi o veoma opasnom teroristi. Prilikom pretresanja osobe sa bradom pripadici SIPA su pronasli Mobitel i u njemu je bila cak i SIM Kartica sto su jasan dokaz za teroristicki akt. Pritom su pripadnici SIPA pitali osumnicenog zbog cega je pravio "neprirodne kretnje tjelom". On je rekao da se najeo pasulja pa da ga muce gasovi...Sto je SIPA okatakterisala kao terorisricko ponasanje, i kako iz SIPA pretpostavljaju, ova osoba je smisljeno za rucak jela pasulj pa se uputila u tramvaj da izvrsi teroristicki napad: PUSTANJEM NEUGODNIH GASOVA.. Osoba je privedena u prostorije SIPA, gdje ce biti zadrzana 24 sata, i tom prilikom ce morati pustiti sve te gasove, a inspektori SIPA ce te gasove koristiti kao kljucni dokaz pokusaja teroristickog napada.. Zatim ce ta osoba biti predata u Tuzilastvo na dalje ispitivanje, a kako su iz Tuzilastva najavili ovoj osobi ce se odrediti jednomjesecni pritvor... Te da ce se sprovesti istraga o porijeklu pasulja, i ko finansira pasulj da odlazi na police prodavnica.. Takodjer su iz Tuzilastva rekli, da je od pojedinaca pokusano da se skrene paznja na okupljanje cetnika u Visegradu, kako bi ovaj teroristicki cin u tramvaj prosao nezapazen.. Medjutim Tuzilastvo je jos jednom pokazalo svoj profesionalizam i nije obracalo paznju na grupicu cetnickih zlikovaca koji pozivaju na genocid nad Bosnjacima...Ipak osobe sa bradama kratkih pantola koje posjeduju Mobitel su opasnije po drustvo nego oni koji su klali i ubijali i koji ponovo pozivaju na klanje.. Moramo biti pinosni na nase Tuzilastvo i SIPA-u , koji su profesionalno odradili ovaj posao i sprjecili terorizam. A nadamo se da ce stranka Srpska Bolja Buducnost SBB-Fahrudin Radoncic predloziti Zakon o "Zabrani finansiranja proizvodnje Pasulja" Autor Miroslav Klembo
Možda je čovjek samo prdnuo pa im je na snimku zvučalo kao priznanje?
stari od fred dursta😛😙😙😙
Šta drugo očekivati od tajkuna, da nisu takvi ne bi ni bili to što jesu.
Ako ga nije nalozilo tuzilastvo... Nista od price.
Čuj ovog pravnog stručnjaka. Šteta što nisu tebe konsultovali prije hapšenja...
Samo hoću da kažem da to nisu naši tužioci da se provaljuju hapšenjem o kojem će pričati cijeli svijet, a da nisu mislili o takvim glupostima koju svaki laik zna iz filmova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"_U TV programu koji je emitovan u nedjelju, Durst je osporavao povezanost sa pismom. Kako su naveli, on je bio ozvučen kada je nakon intervjua otišao u kupaonicu i navodno razgovarao sam sa sobom. Na audiotraci tada je uhvaćen kako govori da "ih je ubio sve"." :))) Dokaz da je čovjek jedino sam pred sobom iskren. Od samog sebe ništa pred sobom ne može sakriti. :))))))) čak ni najtananiju misao.
razgovor sa samim sobom bi ga mogao i osloboditi krivice porota odlucila da je durst prolup'o i da njegov monolog nije osnov ni za sta
Ih! Sta sam ja tako neligitimne djece napravio u prici sam sa sobom. Sve ovom mater, onom mater... Nedajboze da me ko snimi, Bill Gates ne bi naplacao te alimentacije, kamo li Durst.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)