Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lejla @Hilmo @dzihadbosna Komentari su upuceni sa iste IP adrese koja se nalazi u Bijeljini .Srpsssska posla
Subašić je sa ostalima nastojao da pribavi finansijsku podršku za terorističke aktivnosti, ali i oružje za obuku, kao i nove regrute za \"nasilni džihad\" dok su drugi radili na obezbjeđivanju novca, obuci u rukovanju oružjem, transportu i regrutovanju \"u cilju sprovođenja nasilnog džihada\". WTF čuj nasilni džihad.... Crkli da Bog da svi islamofibijski nevjernici, počeli su da izmišljaju terminologiju za neke stvari u islamu.da znaju o Islamu, bili bi i sami muslimani a ne nevjernici... STOP AMERICKOM ISLAMOFOBICNOM SUDU, DOKLE CE VISE MUSLIMANI BITI OPTUZIVANI ZA TERORIZAM... FUJ, DA IH ALL.AH UNISTI, SVE NEVJERNIKE, NEPRIJATELJE ISLAMA !
Evo dokle smo dosli, izdajice bosne. Sram te bilo subasicu, truhni u zatvoru vjecno.
bosnje vec stoti put pokusavaju teroristicke napade na Amere i Zapad i stoti put uzastopno NE USPIJEVAJU ... BOSNJE, PREDJITE VI U JEHOVINE SVJEDOKE, NIJE ISLAM ZA VAS, VIDITE DA VAM NE IDE !!!!
niš,breEtee njego ga u Gvantamo zafrljačite i to je to....
dok mi vozimo kamione a nase zene ciste kuce i ofise nasa djeca mjesto da uce skolu oce da se igraju sa vakom drzavom
STA RECI nego MUS/LIMAN zaostao neobrazoan i siromasan
Sljedeće je prženje na električnoj stolici.
bio musliman sa velikim M, pa srbin, pa se vratio na islam. šta je sledeće, sada je terorista
Do pone jeno\'-od pone drugo :))) tako ih je vodja ucio, takvi su od kad su postali,hvalili su amere dok su ih hranili i branili, a sad im nevaljaju.Kakav je to narod koji je prodao vjjeru za veceru...njima je lahko promjeniti i ime i vjjeru i nacciju ko\' pit\' vode...
kao sto je breivik
nisu svi mus.limani teroristi ali su svi teroristi mus.liamni ..
mus.liman..za vrjeme rata posto sr.bin..poslje rata teorista is.lamac
Još jedan Alijin i Cerićev novi musliman. Nisu sjedili skrštenih ruku.Stvarno su ih dosta naštancali.
Hej brko brkane omiljeni krkane. To samo naravno Bohšnjak, svjetski terorista, može biti. Mnogo ste mali, a takvo leglo terorista!!!!
Tako je Ameri samo hapsite ovo islamisticko-terorirsticko smece ! Ovome gasna komora odmah bez puno razmisljanja za primjer drugima !
A ko ce drugi nego bo.le.s.njacko po.tu.ri.cko kr.me