Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj prebolite to, sta je umislio da su pederi neki bitan faktor u svijetu, nek on preboli kad mu ga frend pristavi u bulju, prdonja stari
Nisi ti gay, ti si obicna pedercina...
koga briga ? tvoja licna stvar !
jel te bocno obama? :D
I molim vas, nemojte mi predstavljati da je biti homoseksualac sasvim normalna stvar - kad nije. To je nemoralno po svakom mogućem principu moralnosti, a moralno po svakom mogućem principu nemoralnosti. Pustite te priče da je religija uticala na izgradnju morala; ti koji to tvrde, tvrde da je i ljudsko društvo uticalo na izgradnju religije - iz toga bi jedini zaključak bio da je ljudsko društvo uticalo na izgradnju morala. Ako kažete da je to moralno i da se pojavljuje i u životinjskom svijetu, ja vas pitam: 1) Da li smo mi moralno "životinje"? 2) Da li trebamo i tolerirati kanibalizam, jer se i to pojavljuje u životinjskom svijetu? 3) Da li trebamo tolerirati (da prostite, da je8eš svoju sestru, svoju majku bukvalno), jer se i to pojavljuje u životinjskom svijetu?
U školi gdje ja radim kao vjeroučitelj mualim ove sedmice LGBT osobe su organizovale kao neko predavanja na platou ispred škole za osnovce.. bio sam zgrožen gledajući taj čin. Napravili su 4 reda u kojem je bilo u parovima po dvoje djece u jednom redu ih 40-ak i tako u svakom redu, nakon toga su uzeli zastavu pederluka i bolesti (one duge) i onda bi je uzele dvije pedersko-lezbejske osobe i preko djece bi prelazili sa tim zastavama a djeca bi čučnula.. izvodili nekakav cirkus. Prizor je bio strašan.
da li je moralno to sto propagiraju religije?!da li je moralno da je od Adema i Have nastalo oko 7 milijardi ljudi?!da li je covjecanstvo nastalo na incestu?sta je sa Marijom koja je bezgrijesni zacela od sv.Oca i Duha?! da li je moralno propagirati brak sa djevojcicom-Islam?!taj moral na koji se pozivas.pripadas grupi sisara,imas mnogo slicnosti sa zivotinjama,htio ti priznati to ili ne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iii novi igrac dinama je bosko bolaban
Bem ti velike selkacke prste
Sto se PEDERI otkivaju na ovom clanku :) Daju negativne ocjene na komentare onih koji su protiv, Podrzavaju PEDERCINU, I izmisljaju nebulozne izjave kao da je to normalno :D Napravite sebi stranku PEDERA!!!
Učmar aga!
A sto se onda opet ljute kad im kezes da su PEDERI :) Prije 30 godina reci da si PEDER i da je se jebes sa istim polom je ka danas neko kaze da voli da jebe zivotinje. Al kako ova demokratija napreduje nebi se iznenadio da za 20-30 godina jebu i zivotinje.
pa vi i cinite sve zlocine u svijetu, vi i pripremate teren za dolazak dedzala ili antihrista
Respect.