Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa, Izrael je njima najbitniji. Morat će pustiti Ukrajinu niz vodu, a Tajwan je i onako pretežak "prioritet". Sad će Bajden po ovim cionističlim firmama skupljati pare za "braću".
Pomoc od 105 000 000 000 dolara za ubijanje jbt pa gdje smo mi zakazali da se tako velike kolicine novca koriste za ubijanje a ne na obrazovanje
To je za pranje novca pod jedan, bogacenja, zaduzenja, a ratovi su uvijek bili skupi, da bi imao rat treba ti debela logistika i homila para vecinom prljavog novca koji se pere.
Daće oni za fašistički Izrael, u to ne sumnjamo. Jevreji su vlasnici Amerike..
14,3 milijarde dolara za monstrume koji ubijaju djecu, starce i uništavaju komplet porodice pod izgovorom da se bore protiv elitnih jedinica toliko elitnih da nemaju čak ni papuće na nogama, a kamoli neko oruzje. Toliko o Ćemeriki !
Sto im Hamas poremeti planove sve ce propasti u k
Kazu neki senatori sto bi tu sicu slali kad je paket pet puta veci pripremljen...
Samo će Njemačka uskoro poslati 10,5 milijardi eura u Ukrajinu, zato rusofili nemojte se radovati.
I Teroristima mora nestat para kad tad
Nece...katar,Iran itd salju kolko god treba
Izgleda Trump je pobjednik..
Nisi poslali bombe, al nacice se neki put kao i do sad.
105 milijardi dolara bezvrijednog novca koji se nemilosrdno štanaca u Vašingtonu !
Pare se ne štancaju, manje od 5 posto para je u papiru.
Covjek bi mogao zakljuciti da su se umorili od rata, ali... puste želje.
pare nisu problem ..PARA NEMA
ukrajina usisava pare a korupcija cvjeta...koliko ih se samo ugradi u te novce od kad bude odluceno da se daju... Bosna je ratovala 4g bez sredstava i pomoci, ako je ukrajincima stalo do zemlje neka se bore kao sto su to radili i Bosanci
de bola gdje nestadose milijarde pomoci oko Visokog i logistike?
Tako je..bosanci nisu nista ni od koga dobijali
Bravo za Trump. On je to zaustavio
Gotovo gotovo