Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Clinton pobijedi bice stalni napadi da moze imat razlog da uvede teske zakone i manje sloboda/oruzja/prava itd. Ako Trump pobijedi nakon nekoliko mjeseci ce poceti zestoki napadi da pokazu da je nesposoban i da je bio los izbor. To jest ako ne predividi to i ako nije u globalistickom dzepu.
ovi americki obavjestajci garant imali informaciju iz prve ruke.
Oj kako moćno izgledaju ovi agenti FBI-a samo se pitam hoće li mi se ikad životna želja ispunit i da ja postanem agent, bilo naše države ili neke druge strane
opa evo aktivirase al kaidu hahahaha zagustilo nekome izgleda odavno se nisu javljali pa odlucili da je dosta guranja samo isis-a u prvi plan
To podiže popularnost Hilari, jer je ona i dalje za rat, a ne Trump.
@NinoBelovSRB Ti izgleda miješaš Hilary i Trumpa... Hilary je ona žena a Trump je onaj muškarac glavonja zeljan ratova
@BHRealnost3 Jel ti pratiš politiku tamo? Demokrate vode ratove u poslednjih 20 godina i žele i dalje da učestvuju u istim, dok Trump to ne želi, zato ih i kritikuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Već se zna ime ubice