Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi nemaju za kifle, a ne za rat.
Pa dobro ako je Rusija tako bogata, sto svi bjeze na zapad. Da se razumijemo, znam licno firmu koja uposljava nase ljude u Rusiji i plate im prelaze 5000 maraka mjesecno, al brate svi ste u zabludi. USA ima 330M stanovnika, Rusija 120M, razlika u 200M normalno da ima ogromne razlike u slojevima. Daj se uozbiljite, ebali vas i jedni i drugi, zaboli njih racku za vas.
Jasta ce, nema Rusija kapacitet da bude nova Njemacka po pitanju ekonomije, jednostavno njena lokacija joj to ne dozvoljava. Previse zemljista je nenaseljivo a raditi ono sto Kina radi sa tzv megagradovima se ne isplati. Rusija jeste vojni tigar, druga na svijetu definitivno ali ekonomija bas i nije privlacna ikome osim narodu treceg reda, tj nama sa balkana i tamo dio Azije, rasparcanih zemalja padom SSSRa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uncle Sam i propaganda.. Ali dobro, može im se.
jel ovo za američke debile članak preveden na bosanski??
5000km daleko od svoje drzave al je problem sto rusi rasporedjuju snage po svojoj drzavi
A evropski brodovi? Sile kao Slovačka, Madžarska, Portugal, Baltičke zemlje i slični isprdci:)))
Blago nama nas Amerikanci brane od zločesti Rusa
Blago nama nas Amerikanci brane od zločesti Rusa
Koga Amerikanci dođu da spašavaju, taj ostane bez kuće. Isto ku u seriji MONTY PYTHON, kad ne može da ubije komarca u kući, pa raznese kuću dinamitom. Mission completed: komarac ubijen Collateral: kuća raznešena
Bas je onako umirujuce, nosac aviona.
oj strah od Rusije, ekonomija Rusije na nivou Nizozemske.
@noOne Taj podatak si sigurno skinuo s Telegrafa, Kurira ili Blica. Tamo imas i podatak da je ekonomija Srbije najvise napredovala u ovom Korona vremenu. Preporuka: Obsvezno kreni ka Rusiji da radis, umjesto zapadne Evrope. U Rusiji je spas.🤣🤣😍
Tzv. Evropljani dijele iste vrijednosti kao i Rusi: mržnju prema drugom i drugačijem - ksenofobiju, iskonsku zatucanost, ... Samo je kod tih Evropljana to malo spakovano u šareni papir i nazvano Evropske vrijednosti.