Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji primitivizam. Ruku na srce, da je ovo izjavio neki islamski vjerski sluzbenik teorija bi bila "Zatucani islam i teroristi"...
kardinale ima lijeka za tvoje muke: ubij se!!
Uuuu sad ce svi oni pedofili biti proglaseni sexualno zbunjenim i dezorjentisanim pa ce im se oprostiti pedofilija, a okrivit ce feministice. Samo da je u pitanju 3-4 slucaja pedofilije moglo bi i da prodje ovo. Medjutim zapital se ko koliko ima tih sexualno dezorjentisanih i zbunjenih?! A da svi su sexualno dezorjentisani jer se ne zene i nemaju zene. A za to su nkrive same zene.
Pa naravno da su zrtve zena!!! Zene trebaju da im dodju na noge naguze se oni odrade svoj posao svi o tome treba da sute i onda 99% nebi bili pedofili, sexualno dezorjentisani i zbunjeni. Vidis da su zene krive za to?!
RagDolly nisu bolesi!!! Ne mozes tako da pises!!! Oni su sexualno dezorjentisani i zbunjeni nisu bolesni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahaha e odavno ne procitah vecu nebulozu, a bogami je konkurencija jaka! nisu oni krivi sto karaju djecicu, zene vjestice su krive sto traze svoja prava, na lomace s njima, vjesticama! kakva prava zena! cim zena digne glas za svoje pravo, muskarcu se digne na dijete! otkrivena uzrocno-posljedicna veza! jao, debila!
Kardinal je potpuno u pravu..... zena pripada covjeku a covjek zeni
Kakav glupan, jbt život! Svi su krivi, sem crkvenih pedofila!
Pederi iz Vatikana i Ustaše, neće da se žene dobrovoljno i žene im krive
Ja budaleeee :D
Ti izvini ali je problem ako se uhvate oklagije :D
sad se najvise vataju oklagije.....muskarcima treba sigurna kuca :)
hahahahah to kardinalu kralju. odavno nisam bolji izraz čuo. Radikalni feminizam hahahahahhaha
...nema budalaštine dok je vjerski službenik ne izvali.
zašto commie? misliš da ovo ne stoji da se muskarci osjecaju marginaliziranima. da smo sve vise nalik na bumbare! dobro, u bih se to jos ne osjeti....al to je val koji nadolazi.
eh sad da li je to uzrok pedofiliji....ne znam! mozda je tu predaleko otisao....ali covjek postavlja teze!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)