Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ludi ce uvijek uzivat privilegije nad maloumnima..
Ne slaže se sa Trumpovim sankcijama Dodiku.
Budala. Ne zivi se od ponosa, i vazduha.
Pa nisu svi kao Trokutistanci da su spremni i guzicu dati za kiflu. A ovaj sigurno neće ostati gladan, ne brini, ide čovjek u peMziju, a i da ne ide, nije u USA dobiti posao kao ovdje, gdje imaš jednu priliku u životu, ako i to, tamo posao danas izgubiš, sutra nađeš.
Ja kaze ambasador koji treba nappustiti funkciju za mjesec dana jer je smjenjen
Ili što bi Dodik rekao: odlazeća američka administracija.
hahahahahhahaa...jaro ti si odlazeca administracija...svakako bi bio najuren kao i kormak ili hojt ji....svi ce oni podnjeti ostavke da nebi bili najureni...tako bude u americi svakih 8 godina...
@DaPogledaGinekolog Bitno je da si ti prvi reagovo a sadržaj reakcije nemora ništa značiti
@Vladimirov Putin ...sta se bunis...prvi sam ti bio i sa sekom...