Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previše gledaju "The Walking Dead"
Znate onaj vic kad crnogorac gleda utrku na 100 m na kojoj učestvuje njegov unuk. Počne trka i njegov unuk zadnji, a djed ne vidi, pa reče: "a koja je ono budala nesposobna, svi ga prešli", kaže mu unuka: "djede, to je tvoj unuk", a djed reče: "a viđi našeg junaka sve ih otjera"
Jel to snimate nastavak Walking dead-a ?
Allahova kazna ce ih sigurno stici ali, ako se vrati jedinoj vjeri Islamu, bice im oprosteno ! a od Kijametskog Dana niko ne moze pobjeci ..
ja ispranih mozgova..........
Americke poturice,procitali naslov chicha,grad i slicni!
Neće biti "apokalipse", može samo izbiti građanski rat...., Obama nije osvjetljao obraz svojom vladavinom. Vrijeme će pokazati da je to bio najslabiji predsjednik ove velike i močne države.
Ne kontam pa gdje se možeš sakriti ako je smak svijeta, koje budaletine.
U trapu za krompir,na Poljinama!
Patuljak ne rise matereti, bilo kakva apokalipsa čovjek se ne može sakriti nego trči za svojim plemenom pa gdje završiš, il čekaj da te potrefi, al ti o tome veze nemaš
Koji su to bolesnici....
Jao koje gluposti glupih Amerikanaca.Kao bit će smak svijeta ali neće biti u mom podrumu gdje ću se sakriti.Planeta će propasti u smaku svijeta samo moje sklonište da li u podrumu ili negdje drugo će ostati.
americki debili....
planiram da se zatvorim u spavaču sobu u slučaju tog smaka svijeta..sa djevojkom....naravno
Mislis da ces moci?!