Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lopine Mrš. Hoćeš i kladionicu da mi zabraniš? Ti izbjegavaj i gotovo. Samo ne kontam ko ti je dao 22 plusa, a kako ti niko nije dao minus (ja sam ti dao dva). Sad na ovu temu: je li ovaj Full Tilt ono što se vazda reklamira na Sport Klubu?
kad bi vi sami znali kako ćete pisati, bosanski ili hrvatski. Taman vidim u nadnaslovu \"urota\", kad ono u podnaslovu \"zavjera\". A kolkosmenčini, ovdje se nikad nije govorilo \"teorija urote\". Dobro niste napisali \"prijevara\" - svašta radite u zadnje vrijeme. Kad bi bar taj hrvatski kojim se, jadnici, trudite da pišete LIČIO na pravi hrvatski - ovako vam se i pristojni Hrvati smiju.
za sad sve radi odlicno od igre do isplacivanja para!!! ova info uopste nije tacna barem za FULLTILT
ja juce isplatio na full tilt 150 dolara sve funkcionise za evropu..naravno na visa kreditnu
pa ti ocigleno nisi igrao nikad... nisi svjestan koliko su to lagane pare ;)
Ne znam ko je toliko glup da kocka preko neta ... aaa ALLASHE DRAGIIIII Pa to je najveca praonica novca
ko je igrao na fulltil poker samo odete na fulltiltpoker.co.uk i skinete njihov program,opet sa istim username-om i passom se logujete i za nas nema zime,pare sve tu...a amere ko šiša,nek idu preko proxija...
PokerStars je najbolji,ali hvala Bogu pa igram sa virtuelnim a ne pravim parama...Ima dosta raje sa prostora Yuge pa naletimo jedni na druge na raznim turnirima...
treba SIP zatvoriti ove hercegovačke kladionice SVE SU TO LOPOVI