Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
americka obavjestajna sluzba ima moj falus!!!
Super, sad ih objavite da se svi fino uvjerimo.
jel ono kao sto ste imali dokaze da Irak posjeduje hemijsko oruzje?
Aham - kao i Sadam Husein, jel da? ;)
A imate li dokaze da od tih zemalja samo kradete naftu? mamu vam JEVREJSKU!
E moj Asade konju jedan...umjesto da si pregazio te neke pobunjenike za 5 dana ti se handris s njima ovoliko vremena...a imas svo naoruzanje
Ja sam protiv vojne intervencije protiv Sirije,ali ako SAD stvarno imaju dokaze,pa neka ih objelodane cijelom svijetu da ih vidimo,i prvi cu biti koji ce podrzati vojnu intervenciju. Jer ono sto se moze jedino zasada reci jest da je bilo kemijskog napada ali ne i tko ga je izveo. Uvjeren sam da takav napad najvise odgovara onoj strani kome bi ta intervencija pomogla a to su pobunjenici. Naravno,ni za to nema dokaza,zato je najsigurnije i najpostenije bez dokaza nista ne raditi,jer je vece zlo u neznanju na nevinog udariti.
lažeš zlato ,lažeš duuušo, lažeš vještice :D
dobrar! vrlo dobar !!! :-)))
prvo sto mi je palo na pamet :))