Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fake news, k'o kuca: https://twitter.com/s_m_marandi/status/1676716352868954112?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
Ispade da su Iranci u svojim vodama teroristi, koje se historijski zovu Perzijski zaljev, a Amerikanci koji su 10000 km od svoje kuce dobrocinitelji. “Legalno” pljackaju muslimanske zemlje!! Ko je ovdje lud?
Iran je čudo!
Ne kontam! Na sjeveru Omanskog zaljeva je Iran. Kako Iran upao u svoje teritorijalne vode, a Ameri 12.000 km od svoje granice su tu šta? .
Pročitaš tekst još jednom... Međunarodne vode, niti je Iranska niti Americka niti Omanska, otkud kome pravo da napada tuđe brodove i zaplijeni iste...
Pitaj Amere, oni su ti koji su uveli praksu piratstva.
Mogli su ovaku upasti u bilo koju prostoriju i napisati da je od ovog placenickog levata...
Šta rade anglosaxoni 10 000 km od svoje granice? Bjelosvjetska pljačkaška bagra...
Samo udri po šijtskoj sekti, a ovi po njima
Sta ima kod vas, vehbo-ciosa?