Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost drzavni udar je izvrsen, diktator ucvrstio svoju poziciju, a turska vracena koje stoljece nazad. Teokracija, diktatura i tiranija su vrijednost koje su drzavljani turske dobili pod izgovorom drzavnog udara.
U Turskoj se nikad bolje nije živjelo niti su bili jači još od osmanskog doba. Toliko o diktatorima. A veličati jednog (Ataturk), a prozivati drugog (Erdogan) je samo pokazatelj koliko je situacija o narušenim ljudskim pravima izvještačena.
@hamo A ko velica "ataturka"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahaa dravni udar? :D imali stvarno jos budala koji vjeruju u to?:D
@chapito Veruju Bošnjoci.
Kakav ba državni udar? Nemoj me nasmijavat ambasadore
šteta, jer ovog fašistu erdogana jedino navođenom raketom možeš otjerati s vlasti. isto kao i riđobradog.
Prije 4 godine turski narod je pobijedio ! Turski narod nikad nece dozvoliti da se gazi turska zastava i turska drzava! Bosnjaci ugledajte se na njih !
@AKPartija 👏👏👏👏👏 doduse u tom smislu trebali bi
Zanima me kao i sta je u ruandi bilo na danasnji dan
Plakat trebate a ne slaviti...
Jel ti krivo cetalju
@biga1972 Jel ti krivo sto nisu veliku Republiku Tursku uspjeli rascjepkati na par dijelova ? Turska vise nije bolsenik s Bosfora !
U JERUZALEMU NAJVAZNIJU HRISCANSKU CRKVU CUVA, ZAKLJUCAVA I BRINE O NJOJ JEDAN NAS BRAT, PALESTINAC, JER SE HRISCANI POSVADJALI OKO RASPODJELE NOVCA OD ULAZNICA: KOPTI, GRCK. CRKVA, ARMENSKA, ITD. SUTRA KAD OBJEKAT BUDE NAS, OPET CE IM SVAKO BIT KRIV KO I ZA AJU, A DALI JE GRKI ZA PARE S POMOCU SRB MAJKE MARE 😁
Još jedan pokušaj Izraela i Engleske da unište glavni i najveći stub Islama. Srećom pa nije uspio. Ponovna zavjera ali i Turci imaju dobru obavještajnu službu, uostalom oni su bili imperija a sad su sila !
Zvona srpskih crkava otopljena su kako bi se izlili zidovi topova kojima je Mehmed II osvojio Konstantinopelj. Ne zaboravite da Mehmedova maćeha i jedan od glavnih savjetodavaca mladog sultana bila Mara Branković.
HVALA ZA AJA SOFIJU, KOJU JE ODKUPIO FATIH - POSINAK MARE BRANKOVIC.
U TURSKOJ RADE MILIONI UKRAJINKI I ARMENKI KO KUCNE POMOCNICE. UKRATKO, TURCI IH JBU U SVOJOJ KUCI KO PRABABE IM
DA, POKUSAJ STRANIH TAJNIH SLUZBI DA NA SILU SKINU LJUDINU TAJIPA, MOGU DA MU PUSE KO UKRAJINSKE KUCNE POMOCNICE PO TURSKOJ