Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema slavlja bez mrtvih, tako je i kod nas...
Pa nisu od slavlja, slavlje ne ubija, ubijeni su tokom slavlja, ubijaju pijani i drogirani koji pucaju iz kalasha po slavljima, ubijaju pijani i drogirani sa macetama po slavljima, ubijaju teroristi samoubice po slavljima... Sve ti se mora nacrtati, zar ne?
kalas jos nikog nikad nije ubio, al drogirani sa macetama jesu
Ne mora znacit da su poginuli od slavlja mozda ima tu drugi razlog cuj to odma od slavlja
FOOTBALL MURDER Nazalost dobilismo tu vest i snimke, istina je. Drugaciji mentalni sklop, sami kazi, 'nemozes ti to razumiti!' Trube autima, deca mala vire kroz prozor... Gdje su feministkinje ovdje i ljubitelji djece? Lopta ce uvek biti okrugla.
kad je bal nek se i princeza *ebe
Ovi glupi Arapi nemogu ni u halu otici da neko glavu ne izgubi!!!
Bila sam malo dijete kada smo slavini treće mjesto na SP-u 1998. ali se sjećam kao da je bilo jučer. Veliki vatromet u Mostaru je tada bio. Bilo je prelijepo.
Vaha budi nam selektor!
divljaci
Alzirci su ziva pogan. Sad je Vaha uspjeo, medjutim novine alzirske su mu cak i vrijedjali clanove porodice, tu je bilo itekako niskih udaraca i tipovi su bili pogani prema Vahi, zato ko im jebe mater orangutansku.
Vaha sreća je sama pa si prošao inače bi rat bio.
Vahu zbog zapovjedne odgovornosti u Hag.
Kao dothraki vjencanje :D
Poludivlji narod
Ja kad prećeram ne znam đe sam po 5 dana
shit happens