Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da je branim al tolko ovde potrose na spajalice.
Treba ove nase politicare slat na zapad da kradu
I toalet papir
ime joj je trn u oku siguran sam...
Nije lako biti stranac nigdje... Čovjek bez domovine je uvijek kriv bez obzira šta se desi. Uvijek su krivi romi,kurdi,rohinje,palestinci, ujguri... Novopečene retardirane generacije bošnji su dobili na guzove ono što smo sa 100 000 žrtava platili i izgubiće sve to jer im je lakše metar u dupe nego milimetar u glavu.
Alma zadic se treba vratiti u domovinu gdje vlada pravni poredak vise nego u austriji i vecini EU. zamisli da ministar spava pod policijskom zastitom, nevjerovatno boljje je stsnje u Dzibutiju i Juznom sudanu. bjezi od seljaka.
Austrijanci ne kukajte nemate vi pojma kako bi vi prošli da vam ministri budu, Milorad, Bakir, Čović itd
Ovako to otprilike zvuci kad opozicije nema nista bitno sto bi mogla da ti zamjeri pa traze daj-sta-das sa cime bi mogli da te kritikuju.
Kad se sjetim kad smo je prizivali kod nas prije dvije tri godine fol uspješna političarka a naša ...Pa kad bi se ovoj otvorilo kod nas sa ovom našim anarhijom...rekla bi kakve ja godine protrači u Austriji za sitniš vidi ovog bosanskog eldorada hahahah
Pa ovoliko je Dodik na pepeljare potrošio kad je zgradu vlade pravio-:))) hahaha...al stvarno...
Hahaha ovi nasim to ne moze biti ni za pepeljare
Zavrsila si austrijske skole a za marifetluke ti treba bosanska praksa
Radikalni desničari uvijek nešto kenjaju..inače Dodikova raja...
Nema veze , nasa je . E moj bosnjo , nikad neces doci pameti .
Ne bi da je ko Fadil, kod nas ljudi koji imaju pare kuci sebi kupe i skuplji namjestaj.
Fadil je doktor nauka za krezavu stoku poput tebe.
Focanka umislila da joj ono bosna pa da se moze rasipati.
Tuzlanka, konju ustašhki i to tuzlanka koja je kao strankinja završila dva fakulteta i bila najbolji student i na Bečkom i na Kolumbija univerzitetu... Jesil ti bar večernju školu i malu maturu završio u Livnu???
SANJA VLAISAVLJEVIC POTROSILA VISE OD 100.000 PA SE NIKO NE BUNI... FBIH JACA OD AUSTRIJE
ni ovi austijannci desni nisu normalni ljudi.