"Sankcije prevladavamo 30 godina"
0
Ali Akbar Salehi: Iran se pripremio na najgore
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran najvise izvozi naftu u kinu pa i rusiju a tu amerikanci i ostali nemogu nista
Hocete li bicovati kojeg protivnika \"dragog vodje\"? :D Da vidis kako Srbi to rjesavaju... svakog komsiju su napali u zadnje 200 godina, SVAKOG, i oduzeli svakom od komsija najmanje stotinjak hiljada drzavljana....... zasto?
tačno, srbi napadaju samo malobrojnije susjede !
Ko o čemu, vi o Srbima! P.S. Ovdje se, čini mi se, govori o Iranu i sankcijama...Iz kojeg podsvjesnog crtaća izletiše vam Srbi?! \'Ajte, pojedini, uzmite lijekove dok vam je vrijeme! \'Ajde, \'ajde...
@Zoom66 i @Chmoljo,dva drugara,Sigmund Freud je rekao da su fobije ustvari otpor protiv straha,koji nastaje kroz potiskivanje nagona(poriva).U tom se slucaju strah usmjeri na jednu situaciju ili objekt i pretvara se u fobicnu draž.Da ne bi dosla u sukob sa potisnutim konfliktom,fobicna osoba pokusava da izbjegne svim situacijama te objektima koje smatra krajnje opasnim te u krajnjim slucajevima i fizicki bori protiv istih.U psihoanalitickom tretmanu se pokusavaju razotkriti potisnuti konflikti.Smatra se da je fobija rezultat potisnutih konflikata,stoga se u cijeloj terapiji nikada direktno ne lijeci.Jedna od tehnika lijecenja koje psihoanaliticari koriste su asocijacije/udruzenja ili bolje receno slobodne terapijske grupe za tumacenje snova.
@Zoom66 i @Chmoljo,dva drugara koja ciste one koje se protive \"anti-imperijalistima\" mislim da ni ne primjetite ti i \"Chmoljo\" koliko ste psihićki od tog,vehabizmu ravnom komunizma/socijalizma oštečeni i zivite u fobicnom strahu od nekog fiktivnog \"imperijalizma\" i borite se protiv istog i ne primjetite da se borite za svoj imperijalizam isto tako kao sto se Vehabija bori za svoj imperijalizam te Ch.at.nick za svoj.
klanjati nego šta, uskoro Iranci klanjaju u Mesdžidul-Aksa u el - Kudsu u palestini ! čiffutima neće ostati ni onaj p.l.a.č.i.p.i.z.dn.i. zid za plakanje !
slozni Iranski narod,svoja vjera,svoje bogastvo,svoja pamet, svoja tehnologija itd a najvaznijai Perziskia nacionalna svijest. Oni nisu beduini sa kamilom. 5000 godina oni su sa knjigom u rukama.njima nista na svijetu nije nedostizno.
Plan je sveoubhvatan i iscrpan: KLANJATI PET NAMAZA DNEVNO DOK IZRAELCI NE SRAVNE NAS SA ZEMLJOM....
hahahhahah cuj naftne sankcije iranu??? hahahah pa oni mogu sankcije uvesti cijelo svijetu!
gladna je amerika a i EU je pred raspadom treba im finansijska inekcija ali tesko ce im ici protiv Irana Sirije Libana Kine i Rusije veliki je to zalogaj za mali Izrael i Ameriku
ma neće vam ameri ništa , ne bojte se .... nije ni poćelo a vi se ukakili
Ja i Chmoljo svaki dan kao DRUGARI na forumu sarajevo-x cistimo sve koji se protive anti-imperijalistima.... Iran i Chavez su dobri, hajmo kamenovati strance po Sarajevu i akciju da oslobodimo mevlida? :D
Ma sisajte ga više Ameri !!!! Željo je šampion!!1