Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Libija odbila njihov prijedlog bombardovalo ju je 28 zemalja "koalicije". Zašto sada ne bombarduju Grčku ?
kad ste ziveli na guzovaci onda je bila dobra evropa misevi grcki sad kad treba vracat ucijenjuju
Duzan ko Grcka.
Evropa se urusava iznutra,a i pomazu sa strane..Najvise ce izgubiti,upravo oni koji pokusavaju da je uvjere da ostane,ali ako krenu kola nizbrdo,nema nazad..
Ma ovdje najbolje spucati onu staru narodnu... da su stari Grci zivjeli u ovoj frci, djavla bi Grci stari znali za sve one stvari..
Svaka ti čast. Nisi kao ovi naši hajvani na vlasti. EU je postavila tvog prethodnika da bi još više uvalio Grčku, a sad ti treba da vadiš kestenjeiz vatre. Izdrži, uspjećeš.
Njemacka prepolovila svoj standard da izvuce Grcku i slicne iz govana sad ovi nece da vracaju pare. Jos bi para a nece da vrate sta trenutno imaju duzni. Od cega ce placat te penzionere bez pomoci EU.
To tako i treba isto ko i Dodo ima trave preživjet če se nekako. hahahahahahahahah čuj ucjene EU a oni goli kokuzi.Primaju 13 penzija god. i 14 plata svi zaposleni. a prosjek starosti penzionera 48god.
Ja duzan, banka trazi pare nazad, ja reknem JOK... Narod rekne "Ti si nas idol, narod pase travu.. JA HEROJ
Da su povjerioci znali ono sto su saznali 2007 godine a naslutili 2006 ne bi se jos ukopali sa Grcima. Za sve su sami krivi. Oni nisu ni imali sanse da uzmu euro da nisu muljali knjige.Oni su imali ideju da se zaduzuju a posto ce biti dio eu valute da ce to neko drugi da plati dug. Desilo se bas ono sto se oni nisu nadali. Doslo je na naplatu. Dole se kralo i muljalo na milijarde odpisivali se krediti i kurti i murti kako pravnim tako i fizickim licima a dugove su prebacivali na drzavu. E sad doslo na naplatu
@Vlado.nine Je, ja licno poznajem citavu porodicu koja je debelo nategla banku. U tranzitu izrade papira o trajnom povratku u BiH je jedna porodica iz Norveskoj digla kredit, potrosacki, oko 300.000 nok kruna. Koji dan kasnje su bili odjavljeni automatski i vratili se za posve u BiH, ca su podpisali da nece vise dolaziti u Norvesku niti da ce kajati se. I dan danas su duzni tu sumu + kamatu, samo sto im Banka nemoze nista.