Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asad polako oslobađa zemlju. Polako ali temeljito.
dabogda i tebe pocistio zajedno sa ovim jadnim civilima.
Eh, baš plemenito što je sebe ugradio u viši cilj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci ako pobunjenici odu, nece vise bombardovat? Eto rjesenja.
Vlise.ima stranih boraca u Asadovoj vojsci nego stranih boraca u opoziciji. Cinjenica
ne. vec cinjenice govore svojee
niko. Naoruzavani su sekaristi al to je nista, vrlo vrlo malo oruzja tipa radari, el. uredjaji za ometanje signala i pokoja puska al nista prejako jer 80% boraca nisu sekularisti
I ko je ono zapoceo rat??
Samo rusi stoko diktatoraka teze ces uci u Alepo ...
istina je da si govno
...ahh sta ti zulumcari ucinise :( subhanAllah
Kad vidite nekog ko podržava Asada, kliknite na njegov profil pa pročitajte i ostalih par komentara. Samo licemjerje, ismijavanje sa islamom, šprdanje sa Alijom, našim prvim predsjednikom itd itd. Pametnom dosta. I PREVIŠE.
cetnici i balije munafici,ko bi drugi,ovce za klanje,to sto se slazu sa cetnicima u misljenju mislis da bi ih postjedelo klanja kao 95' hahaha,naivni balijanderi ateisti,prokleti nek su i na ovom i na onom svijetu i jesu zaista ali ne vide
Heh da, al ne treba proklinjati ipak. I cuj kad. Uvijek,konstantno
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Puno bi mi pomoglo ako bih dao svoj doprinos pojasnjenju pozicija drugih u odnosu na nas,Bosnjake; svi znamo kakvi su nap neprijatelji cetnici i ustase,a i neki nasi domaci izdajnici; e svi oni kad se saberu,opet su nam bezopasniji od siita,sekti koja vlada Iranom a pokrovitelj su Sirijskog rezima, zato,pamet u glavu,nije nama Iran ono sto vecina misli da je..
Valja pred Boga stati a hiljede ubijene djece na plecima. Uh kad te vatra opece, a ti jauknes, a pobjeci ne mozes-. A vjecno tu bit ces.
Bešar je već spreman za džehennema.
Bešar je već spreman za džehennema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Tu je nekad bio okean"