Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije gadro nego gudra seljacino
Poserem vam se na tu svijetlu tačku Evrope.
Navuko sam raju bosansku i srpsku i hrvatsku na gadro!
Svijetla tačka za narkomane iz EU (P3deristana). Albanija glavni distributer droge za područje P3deristana u kom se ultra-moderni gayevi drogiraju do besvijesti. A onda spektakl...
KAKO NECE BITI NAJSVIJETLIJA TACKA KADA SU NA HILJADE TONA DROGE IZVEZLI U EVROPU I STIME IH JOS NAGRADILI U CLANSTVO MAFIJASKE ORGANIZACIJE ZVANA \"NATO\"
@ hebiTESE Idi razvijaj jufke..ko te sta pita..
na www.sportal.de , trenutno vodi gomez, dzeko je drugi. bira se najbolji napadac bundeslige. gomez ima veliko vodstvo
hebite se vi, a vam garantujem da ce te za 5-10 godina svi ici radit u albaniju... j.e.b.ala vas BiH da vas .j.e.b.ala
Albanija je svijetla tacka mafije,glavni centar aktuelno u svijetu!
jao, po\'**#rem se na tacku...cijela albanija ima bnp kao neka omanja zapadnoevropska opstina i sad oni imaju rast od 1,2 posto. sta je, autobus penzionera koji su isli na dovu se prevrnuo, oni poginuli, pa sad drzava ima manje rashoda?