Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anthylonu, zaboravio si navesti dvije zemlje kojima je u zadnje vrijeme veoma mnogo stalo do toga da cijena sirove nafte bude veca,odnosno nerealno visoka,a to suRusija i Iran.one su bazirale svoj BND na cijeni barela od 90USD,a ove zemlje koje si ti nabrojao su bile nesto skromnije u obracunu 65-70 USD po barelu. Da znas rentabilna cijena po barelu se krece od 20-25 USD po barelu i to ova veca cijena je rentabilna za Kanadu gdje se nafta dobija preradom pijeska. Sto se tice teroristicke grupe Al Qaid za to su zaduzeni puno pametniji i obrazovaniji sluzbenici,a ja znam onoliko koliko mi se servira u novinama i na tv-u,pa ja iz toga pravim svoje zakljucke i donosim moj licni sud o tome. Cinjenica je jedna,a to je:ovi sto se exponiraju su operativci,a nalogodavci i ideolozi se brckaju u bazenu/ima,ali pretpostavljam da im je rok trajanja pri kraju. Hvala na paznji
Ne uzbudjuj se MuTD452. Ko zna ko stoji iza covjeka na slici, koga ti nazivas idiotom. Prisjetimo se ko je \"stvorio\" Bin Ladena? Kome je u interesu rat u Iraku, na primjer? Ko se bogatio dok je nafta isla gore? 1. Ujedinjeni arapski emirati 2. Kuvajt 3. Saudijska arabija 4. i sl.... Kladim se da oni intenzivno rade na stvaranju jos takvih kao sto su Laden i ostali. Nista sto rade nema veze sa Islamom - ili malo sta ima. Poslanik je naredio edukaciju; nauku; rad... a oni ruse skole u Pakistanu. Gdje to ima logike? Sve je to unaprijed osmisljeno, budite bez brige... CIA i ostali zele takve snimke jer to za njih znaci BONUS u $ na racunu (veci budzet).....
Niste odavno... mamu vam j...! Zbog ovih idiota ne mogu nigdje i da odem a da me ne gledaju kao teroristu i tretiraju me kao pseto na svakoj granici... God Bless America and Izrael!!!
Pa ovaj mi lici na jednog od americkih sprintera na 200m samo su mu stavili bradu! Deluje sveze, sto on ne ode prvi pa se zrtvuje!? Ko zna koliko je naplatio za ovu fotografiju! Kadija te tuzi kadija ti sudi,ili ko se oglasio taj se oprasio. Ili ko drugome kopa jamu,trebalo bi mu #ebati mamu!
Evo bosnjackih idola i legendi hehehe! bas su slatki,..........ko secerna bolest!
@Trojka Posalji mi jedan bum-bum pojas.. Zena mi se murva sa izraelskim ambasadorom pravde i ocu da se raznesem da pomandarim onih 77 nevinih sto na meneka cekaju goreka.. Da se murva sa palestinskim ministrom ne bi mi to nimalo smetalo.. Al-HASIMAGA
OGLAS.....Pravi explozivne bum-bum pojaseve po narudzbi......za komšiluk iz FBiH 50% popust
AJMOOOO ŠTA SE ČEKAAAAA................... MUJE; KAD BRATIJA ZOVE
Pa vasi su komentari bas ono bosnjacki. Alkaida vam u gacama.
Izgleda bas frisko kao da zivi recimo u Britaniji ili Kanadi ili Americi. I ova braca ne znaju vise kud bi - il ciji ili braci :) Trebalo bi vise pravit crtani film na temu elkajde.
ma ovo je agent CIA jos ako ovaj americki server to prenosi onda svasta ocekuj ;)
ko bi uopšte na takve stvari i pomišljao da ovakve pozive ne objavljuju ne ovi pećinari sa slike nego -američki Centar za nadzor islamističkih internetskih stranica SITE.
svasta ovaj svijet moze podnijeti.....
svidja mi se pozadina, a i ovaj lik ima ukus za style sve ostalo me ne zanima