Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ukazuje da je ta teroristička mreža prihvatila praksu somalskih pirata, koji su malim brodovima napadali i otimali trgovačke brodove duž obala istočne Afrike kako bi za njih tražili otkup. Ovo samo američki izvori plasiraju. Somalski pirati? Ljudi koji životima brane komad mora, svoj jedini ekonomski izvor, od Amerikanaca i inih koji u njega istovaraju tone toksičnog otpada. Eto to su \'\'somalski pirati\'\'. Ne mogu vjerovati da neko zapravo vjeruje u ove laži.
Sve u svemu - ako vam jos nije sinulo, evo sta treba da radite (!!??)
Dokle više ?!?!
Amerika je okupirala sve islamske istocne zemlje zaljeva koje su bogate naftom jer onaj ko ima kontrolu nad naftom ima i najvecu moc onda.Jedina zemlja koja to nije dozvolila je Iran i to im je ko trn u oku i amerikancima i evropljanima zato siru medijske lazi o toj zemlji,al ona ima dobre odnose sa Kinom i Japanom jer to bi stetilo njima puno kad bi amerika imala svu moc nad naftom mogli bi ih ucjenjivati u svemu a pogotovo u tehnologiji Japana...USA i Evropa su bogate zahvaljujuci nafti iz arapskih zemalja