The European Courier
0
Al Kapone pravda
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U istom intervjuu na engleskom pise da se Milosevic ubio u zatvoru!! http://europeancourier.org/137.htm kako nema ovog dijela u prijevodu?
dobar prevod intervjua, Da napomenem jos jednom da dalji Zivot haskog tribunala zavisi od novca UN pa iz toga slijedi da kad bi otkrili Sve sto imaju ostali bi bez posla.A to Nece uraditi jer hoce I dalje da rade I primaju novac od UN-a koji nije Zanemariv.
interesantno je da ima malo komentara za ovaku vaznu stvar koja se tice istine da je srbija bila direktan podrzaj i organizator genocida nad muslimanskom populacijom po cijeloj Bosni i Hercegovini! nastavi pisat Asime o Florenci Hartman,ovoj zeni bi svi bosnjaci trebali pridijelit orden hrabrosti i pravde,jer stvarno je jedina koja govori istinu od svih koji su direktno bili upoznati sudjenjem ratnim zlocincima-cetnicima. Zalosno je da njen slucaj ne interesuje veliki broj bosnjaka i da joj,salju podrzaj, javni i ubjedljivi-kojim bi- se i sam tribunal u haagu dobro zadrmo,,jer oni nemaju pravu utiskavat i sakrit dokumente i dokaze koji direktno optuzuju i dokazuju da je srbija glavni krivac za sav genocid nad muslimanima po cijeloj Bosni i Hercegovini. BOSNA4EVER!