Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne kontam te vjere... pa valjda je bog, allah ili ko vec tu da sudi o tome jesil ti vjerovao u njega ili nisi, jesi li ga postovao ili ne... a oni odredjuju zatvornu kaznu za to, i jos treba biti sretna jer je izbjegla smrtnu, ccc, da nije zalosno bilo bi smijesno...
daj ba poslusajte malo profesora miroljuba petrovica.covjek je pravi vjernik,vidi se. jos i dokaze iznosi,uzroka i posljedica. iran je civilizacija i ostaje uvijek,i napredniji mnogo nego sto neki misle. jer znaje je nista bez vjere,a vjera bez znanja je nista.
Zaostala zemlja,javne dekapitacije,vjesanja,spaljivanja,bicevanje zena...sve u ime boga.Dobar vam taj bog.
Jadan je taj bog ako ga mora čuvati sud od nekakve novinarke. :)
KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI
nakarada si ti brate!
mlada, lijepa, pametna, al sta ces, zivi u iranu... i ratuje protiv boga... ovaj islam je stvarno nakaradna religija
najgori su boziji cuvari...
Joj dosta je vise! Svaki dan u vasim vijestima je neki iranac,saudijac,afganistanac i ostali iz \"skupine\" a vijest sve u svemu bezveze.Ali zna se,stavi u nasliv nekoga od nabrojanih + smrtna kazna ili nesto drugo = dpbra posjecenost portala.
Pa sta sad ako je optuzena... fakat ne mogu da shvatim kakve sve gluposti prenosite ovdje... svaki dan se milioni ljudi osude i optuze za nesto... sta je fazon?? fakat ovo je vjest na nivou baba mileve... jadno i cemerno na sta ste spali..
Opet Srbi umiješali prste
Da hoce mogu biti prva sila Bliskog istoka, a i sire. Imaju kadar i jako proaktivne i talentovane mlade ljude.. Ali islamska revolucija je uradila svoje.
Nije vise ni Iran sto je nekad bio: \"zločin koji se shodno šerijatskom zakonu Islamske Republike kažnjava smrću, za što je dobila tri godine zatvora.Također je osuđena i za kovanje zavjere za zločin protiv države i agitaciju protiv vladajućeg sustava, a u zamjenu za 76 udaraca morat će platiti 400 dolara...\"