Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... I bi plin.
i potekao plin iz rusije...
Ako plin u utorak ne poteče iz Rusije, EU će objaviti ko je odgovoran Uuuuuu. Scary EU.... evo i ja sam pretrnuo od straha kad sam vidio ovu vijest a kamoli Rusi i Ukrajinci. Postoji li gora sudbina koja bi ih mogla zadesiti od toga? Teško. Jer kad EU nekoga ukori, taj se može pozdraviti sa životom. Eno kako su lijepo nekidan ukorili one u Gazi i odmah rat stao. EU je inače poznata po efikasnom zaustavljanju ratova, kriza, i taman da je zemljotres ili tornado u pitanju, dovoljno je da EU pošalje apel i odmah se čak i prirodne katastrofe umire i povuku od straha.
Pa recimo...mozemo povecati preradu graha i to u domacoj radinosti...Metan koji bi ispustali,prikupljati i... mogli bi ga koristiti za zagrijavanje manjih prostorija . A za javne ustanove, angazovati navijace na sportskim desavanjima ,koje bi iz ,za to specijalno pripremljenim kazanima na ulazu na sportska borilista,punili grahom i ostalim mahunastim povrcem. Sve se moze ako je drustvo organizovano i pravilno usmjereno...Slogan bi mogao da bude.... -I PRDE KONJ U POMRCINU,GUSTOJ KAO TJESTO- ...od Save do mora , od Une do Drine....
Uz malo trudna bi BiH mogla proizvoditi sama svoj eko plin. Zašto u njemačkoj nije ukinut plin? Oni sami proizvode svoj plin od prirodnih sastajaka...
\"Ako plin u utorak ne poteče iz Rusije, EU će objaviti ko je odgovoran\" Da, i? Kao da nekoga interesuje ko je odgovoran. Narod skupo placa taj plin da bi se zbog drugih smrzavao.
ako pogodis koliko imam kifala dat cu ti obje hahahaha koji moroni