Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL je stvoren da prkosi americi po cijelom svijetu zbog americkih ratova kojim su unistili bliski istok irak, afganistan i scenario u libiji....
kao što rekoh ... ravnoteža je narušena
"Ovo bi moglo poslati poruku da je svijet protiv sunita", pa svijet i jeste protiv Sunita. Kada se uspostavlja država na Sunnetu poslanika saws, odmah se cijeli svijet ujedinjuje da je ruši. Kada IS pogubi 2 novinara, cijeli sviet skače na noge, dok pri ubijanju Sunita u Burmi, Šri Lanci, Kini, Indiji, Iranu, Alžiru, Somaliji, pa i ovoj našoj jadnoj BiH niko ništa i ne komentariše, a kamoli da se dejstvuje američkim avionima. Bilo kako bilo, svaka čast Islamskoj Državi na istrajnosti koju je pokazala u borbi protiv haman, cijelog svijeta, to priznanje bi im trebali dati i njeni mnogobrojni protivnici.